Θριαμβευτική πρεμιέρα στο Posidonio – Δείτε φωτογραφίες

Σε ένα κατάμεστο Posidonio δόθηκε η πανηγυρική πρεμιέρα του dream-team της νυχτερινής Αθήνας!! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απόλυτα ανανεωμένος, ο Κώστας Μαρτάκης που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια, η Χριστίνα Σάλτη με το ξεχωριστό της μπρίο, η Θωμαή Απέργη με τη μοναδική φωνή της, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος, η Josephine, ο Marios Brasil, η Βαλένθια Διγενή, η Κατερίνα Μπουρνέλη έβαλαν φωτιά στο Posidonio σε ένα κοινό που τους αποθέωσε, αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο πετυχημένο σχήμα του φετινού φθινοπώρου!

Στο κατάμεστο Posidonio και στην πανηγυρική πρεμιέρα διακρίναμε: τον Δημήτρη Ουγγαρέζο , την Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάννα Αριστοτέλους , την Κατερίνα Στικούδη, τον Πέτρο Ίμβριο, τον Τριαντάφυλλο με τη σύζυγό του, τους Jack Pot.

Στους ίδιους ξεσηκωτικούς ρυθμούς κινήθηκαν κι οι βραδιές του Σαββατοκύριακου που ακολούθησαν, με την Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Κυριακής να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι –πίστα στο Posidonio. Την ίδια βραδιά στο Posidonio γλέντησε κι η Δέσποινα Ολυμπίου με την παρέα της.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Argiros.Martakis.Posidonio1

Argiroskonstantinos1

ArgirosKonstantinos2

Argiros.Martakis.Posidonio2

KostasMartakis4.Posidonio

LefterisKidatos3.Posidonio

ThomaiApergi.MariosBrasil.Posidonio

ΧριστίναΣάλτη10.Posidonio

Ougarezos.AristotelousstonArgiroStikoudi.Arsenakos-PanikRecords.Posidonio

Διαβάστε ακόμα:

Η Madonna κατηγορεί τη Lady Gaga ότι την αντιγράφει!

Παντρεύτηκε στην Ελλάδα η Jessie Ware!

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Πέγκυς Ζήνα για τους 500.000 fans στο facebook!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *