Θωμαή Απέργη – “Summer Nights”

Η εκρηκτική Θωμαή Απέργη επιστρέφει με νέο single και την πιο καλοκαιρινή αύρα «Summer Nights»

Ένα νέο τραγούδι, δροσερός μουσικός άνεμος, μένει σταθερό στη διάθεση της μοναδικής καλλιτέχνιδας η οποία μέσα από την μεθυστική ερμηνεία της αλλά κα την ακόμα πιο χαρακτηριστική φωνή της, οδηγεί τη σκέψη σε ταξίδια αγνά αλλά και κολασμένα…!

Με επιρροές από τραγούδια του Sergio Mentes, με latin dance διάθεση και τόσο φρέσκο και πρωτοποριακό που δύσκολα κανείς μπορεί να το χαρακτηρίσει με μία λέξη!
Τη μουσική και τους στίχους του νέου «Summer Nights» έχει γράψει ο ταλαντούχος Γιώργος Γκέκας ενώ τη παραγωγή υπογράφει ο Soumka.

To απαιτητικό έργο μεταφοράς της μουσικής σε εικόνα κάνει μέσα από τη σκηνοθεσία του εξωτικού Video Clip, o John Mitropoulos, ο οποίος ήδη μετρά μια επιτυχημένη συνεργασία με την ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, στο πρώτο της single «What’s Your Name» που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει συζητηθεί πολύ!

Στο video clip συμμετέχει και η επίσης αγνή αλλά και κολασμένη πρόταση στο frozen yogurt «Chill Box» που ενισχύει τους «πειρασμούς» με το πιο αθώο τρόπο!

Το ίδιο άλλωστε κάνει και η μοναδική Θωμαή Απέργη μέσα από τη μουσική της!

To νέο Single αλλά και το Video Clip κυκλοφορούν παράλληλα, από την Panik Records, την εταιρεία που θέλει και μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πολύ αγάπη για τη μουσική!

Δείτε το video clip του “Summer Nights”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *