«Θέμα εβδομάδων» είναι η κυκλοφορία του νέου album της Dua Lipa!

«Θέμα εβδομάδων» είναι η κυκλοφορία του νέου album της Dua Lipa! μίλησε με ενθουσιασμό στη Vogue για το νέο της μουσικό project.

H αγαπημένη star μίλησε με ενθουσιασμό στη Vogue για το νέο της μουσικό project.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου album της Dua Lipa είναι πολύ πιο κοντά απ ό,τι νομίζουμε. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού μόδας Vogue.

Η Dua Lipa, μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο album της και τόνισε ότι ναι μεν θα κρατήσει το pop και διασκεδαστικό ύφος της αλλά ο δίσκος θα είναι πιο εννοιολογικός καθώς έχει πειραματιστεί με πολλούς και διαφορετικούς ήχους. Παράλληλα δήλωσε ότι είχε βρει ήδη τον τίτλο του album και ξεκίνησε από εκεί την δημιουργία του.

Όσον αφορά στις μουσικές επιρροές, η pop star εξομολογήθηκε ότι επηρεάστηκε πολύ από το μουσικό ύφος του Prince, των Outcast και της Gwen Stefani, όσο ήταν μέλος των No Doubt. Όταν ερωτήθηκε σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της μουσικού project, δήλωσε ότι «είναι απλά θέμα εβδομάδων».

Περιμένουμε με ανυπομονησία Dua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *