Οι The Players και η Minos EMI/Universal στη διεθνή καμπάνια «Help a Dane»

Βοηθήστε ένα Δανό

Δες το τραγούδι τους!

 

Οι The Players, το δημοφιλές boyband της Ελλάδας, συμμετέχουν στη διεθνή καμπάνια «Help A Dane», με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και των μελανωμάτων.

Η εκστρατεία αυτή για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι μια συνεργασία μεταξύ του μη κυβερνητικού οργανισμού “Danish Cancer Society” και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden και στοχεύει στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντας στους Δανούς να είναι πιο προσεκτικοί στον ήλιο.

Δυστυχώς, η Δανία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος (μελάνωμα) στη Σκανδιναβία, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος του πληθυσμού και την ηλιακή κατανομή.

Σε παγκόσμια κλίμακα, η Δανία έχει την πέμπτη υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης του μελανώματος. Μόνο η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ελβετία και η Ολλανδία έχουν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης.

Στη φετινή χιουμοριστική καμπάνια του Help A Dane/ Βοηθήστε ένα Δανό επιλέχθηκαν 5 χώρες από όλον τον κόσμο: Η Ελλάδα, η Ταϊλάνδη, η Ιταλία, η Ισπανία, και η Γαλλία.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν η δισκογραφική εταιρία Minos EMI /Universal με το boyband «The Players»! Αν δεν ξέρετε ποιοι είναι μάθετέ τους εδώ.

  • Ελλάδα (The Players & Universal Music)
  • Ταϊλάνδη (Keng Tachaya & F/8 Production)
  • Ιταλία (Colapesce & THINK I CATTLEYA)
  • Ισπανία (Maneo & O Creative Studio)
  • Γαλλία (Bleu Toucan & Frenzy Paris)

Κάθε χώρα ανέλαβε να φτιάξει το δικό της χιουμοριστικό τραγούδι και βίντεο κλιπ, ώστε να επιστρατεύσει τους ντόπιους να προστατεύσουν τους Δανούς που επισκέπτονται την χώρα τους, από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Άκου το τραγούδι των The Players, “Βοηθήστε ένα Δανό” στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *