Θα κλείσουν σπίτια! Έρχεται κουμπί Dislike στο Facebook

Μία απαίτηση εκατομμυρίων χρηστών σε όλον τον κόσμο άκουσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο οποίος ανακοίνωσε ότι το Facebook σχεδιάζει να υιοθετήσει το κουμπί «dislike»!!


Ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα από την εποχή που φτιάχτηκε το Facebook ήταν η ανάγκη μιας δεύτερης επιλογής πέρα από το like. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει και την γενική απαίτηση από όλους τους χρήστες, οι σχεδιαστές της μεγαλύτερης ιστοσελίδας του κόσμου παρέμεναν απαθείς.

Όμως σήμερα ο «πολύς» Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης θα υιοθετήσει πολύ σύντομα και μία ακόμα επιλογή που θα μπορεί κανείς να δηλώνει ότι «δεν του αρέσει» ένα σχόλιο ή μία ανάρτηση.

Όπως είπε, σύμφωνα με το BBC και τους Times της Νέας Υόρκης, το δίκτυο βρίσκεται πολύ κοντά στο να αρχίσουν οι σχετικές δοκιμές από χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν πλέον με αυτό τον τρόπο να βγάζουν καλύτερα την…κακία τους. Αρκετοί χρήστες έχουν ζητήσει επίμονα μια τέτοια επιλογή ως αντίβαρο από τότε που εισήχθη το κουμπί “like” (μου αρέσει) το 2009.

zuckerberg_mark

«Νομίζω ότι οι χρήστες μας ζητούσα για πολλά χρόνια το κουμπί “dislike”» είπε ο Ζούκερμπεργκ, ενώ τόνισε ότι σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ιστοσελίδα, καθώς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτή η επιλογή είναι έτοιμη και σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί.

 

5 κόλπα που δεν ήξερες ότι μπορείς αν κάνεις μέσω Facebook!

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι το αρχικό περιβάλλον για το Facebook δεν επέτρεπε την ύπαρξη μιας τέτοιας επιλογής, γιατί δεν θα ήθελε να μοιάζει με κάτι σαν το Reddit όπου οι αναρτήσεις δέχονται θετικά και αρνητικά σχόλια.

 

δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *