Τεράστια στήριξη και αγάπη από τους Έλληνες φαν στο δίδυμο DJ Dimitri Vegas & Like Mike!

Μετά το μήνυμα που έστειλε μέσω του MAD το κορυφαίο δίδυμο DJ Dimitri Vegas & Like Mike, η ανταπόκριση του ελληνικού κοινού ήταν τεράστια!

Οι δυο Έλληνες DJ, δημοσίευσαν το video στην σελίδα τους στο Facebook, και τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που δέχθηκαν ήταν αμέτρητα, ενώ όπως είναι φυσικό τα likes «έπεσαν βροχή», πλησιάζοντας τα 2.500, ενώ το post των DJ αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 350 φορές! Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήδη θαύμαζαν και ήταν τεράστιοι φαν του διδύμου, δίχως όμως να γνωρίζουν για την ελληνική καταγωγή τους, εκφράζοντας τη χαρά τους και την πρόθεση να τους ψηφίσουν!

Δείτε μερικά από τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκαν:

mike

mike1

mike2

mike4

mike5

mike6

Σας θυμίζουμε ότι Dimitri Vegas και Like Mike λαμβάνουν και φέτος μέρος στην online ψηφοφορία του DJMag και μοναδικός τους στόχος  είναι η κορυφή και η ανάδειξη ως οι κορυφαίοι DJ’s του πλαντήτη! Για να το πετύχουν αυτό χρειάζονται τη βοήθειά σας, καθώς ψηφίζοντάς τους μπορείτε να τους οδηγήσετε στην κορυφή! Μπορείτε να ψηφίσετε τους Dimitri Vegas & Like Mike στο παρακάτω λινκ: http://smarturl.it/GreeceLovesDVLM

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτώθηκαν δυο από τις μεγαλύτερες pop stars της N. Κορέας!

Ποιά άλλη celebrity ισχυρίζεται ότι οι γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν είναι ψεύτικες;

Νίκος Βέρτης: «Αν ήμουν gay δεν θα ντρεπόμουν να το πω δημόσια»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *