Ταινία η ζωή του Freddie Mercury

Τον Freddie Mercuryθα υποδυθεί ο Άγγλος ηθοποιός Ben Whishaw σε μία βιογραφική ταινία που πρόκειται να γυριστεί για τον frontman των Queen.


 

Ο ίδιος έχει παίξει σε πολλές ταινίας και στις 12 Νοεμβρίου θα τον δούμε στη νέα ταινία τού Τζέιμς Μποντ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, Spectre, στο ρόλο του Q, ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει και σε μία νέα μίνι σειρά για το BBC 2 με τίτλο London Spy, που επίσης θα βγει στον «αέρα» τον ερχόμενο μήνα.

Με αφορμή τον ρόλο του στην ταινία για τη ζωή του Freddie Mercury, αλλά και με τα όσα είχε πει ο Ματ Ντέιμον για τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών προτιμήσεων των ηθοποιών και δεδομένου ότι ο ίδιος είναι γκέι, σε συνέντευξή του για τη νέα σειρά ο 35χρονος ηθοποιός δήλωσε: «ελάτε τώρα, ηθοποιοί είμαστε, γκέι χαρακτήρες παίζουν στρέιτ άνθρωποι και στρέιτ χαρακτήρες παίζουν γκέι άνθρωποι. Πού είναι το πρόβλημα;».

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα οι ηθοποιοί παίζουν όλα τα είδη των ρόλων. Έχω παίξει ρόλους δολοφόνων, δημοσιογράφων, βασιλιάδων. Δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά. Είναι μέρος της μυθοπλασίας, αυτά είναι όλα κομμάτι της φαντασίας, της υποκριτικής. Με φέρνει σε αμηχανία που γίνεται τόσο μεγάλο θέμα», τόνισε ο ηθοποιός.

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *