Τέλος στη διαμάχη Hailey Bieber και Selena Gomez;

Τέλος στη διαμάχη Hailey Bieber και Selena Gomez; www.mad.gr

Μπορεί ένα “like” να δώσει τέλος στη διαδικτυακή διαμάχη των κοριτσιών;

Μπορείτε να φανταστείτε τη Selena Gomez και τη Hailey Bieber να γίνουν φίλες; Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα, αλλά φαίνεται, πως είμαστε πιο κοντά σε αυτό το ενδεχόμενο παρά ποτέ μετά την τελευταία εξέλιξη στα social media.

Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όλα ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του τραγουδιού της Selena Gomez με τίτλο LOSE YOU TO LOVE ME, ένα κομμάτι που καθαρά αναφέρεται στον Justin Bieber, αν κάποιος ερμηνεύσει σωστά το στίχο “In two months, you replaced us / Like it was easy / Made me think I deserved it / In the thick of healing, yeah”.

Όντως 2 μήνες μετά το χωρισμό τους, ο Bieber τα “έφτιαξε” με τη Hailey. Αυτό όμως δεν άρεσε στην σύζυγο του Justin, η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία από το τραγούδι της Summer Walker, I’LL KILL YOU!

Τέλος στη διαμάχη Hailey Bieber και Selena Gomez; www.mad.gr

H Selena απάντησε αμέσως λέγοντας, πως δεν αντέχει τις γυναικούλες, που κλαίγονται, με την Hailey επισήμως να αρνείται, πως η φωτογραφία αναφερόταν στην Gomez.

Και ξαφνικά η κοινή τους φίλη Raquelle Stevens “ανεβάζει”μια φωτογραφία της με τη Selena Homez, Ashley Cook και Courtney Lopez. Μαντέψτε τι ακολούθησε: Η Hailey έκανε “like” στη φωτογραφία!

Τυχαίο γεγονός ή μια έμμεση προσπάθεια για συμφιλίωση;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *