Τέλος εποχής για την Αμερικανική τηλεόραση. Αποχωρεί ο Jon Stewart. Οι 5 καλύτερες εκπομπές του

Ο διάσημος κωμικός παρουσιαστής του σατιρικού δελτίου “The Daily Show” Jon Stewart θα εγκαταλείψει το σόου αργότερα αυτό το έτος, ανακοίνωσε η Viacom Inc η ιδιοκτήτρια εταιρεία του τηλεοπτικού δικτύου που παράγει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

“Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είχαμε το απίστευτο προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Jon Stewart” αναφέρει η ανακοίνωση του δικτύου. “Μέσα από τη μοναδική φωνή και το όραμά του στο The Daily Show έχει καταστεί μοναδικός για τα εκατομμύρια των οπαδών του και δημιούργησε μια απαράμιλλη πλατφόρμα για πολιτική κωμωδία που θα ζήσει για τα επόμενα χρόνια”. Η ακριβής ημερομηνία της αποχώρησης του κωμικού δεν έγινε γνωστή, ωστόσο αναφέρεται πως θα παραμείνει μέχρι “αργότερα φέτος”.

Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της αποχώρησης του 52χρονου Jon Stewart ούτε αν θα μετακομίσει σε κάποιο άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Πέντε εκπομπές που άφησαν ιστορία:

Η εκπομπή μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11 Σεπτεμβρίου

Ο ευφάνταστος παρουσιαστής δικαιολόγησε την επιστροφή του στη μικρή οθόνη μετά από το χτύπημα λέγοντας” Δεν υπήρχαν δουλειές διαθέσιμες για έναν κουλουριασμένο άνδρα που έκλαιγε κάτω από το γραφείο του”. Μέσα από το χιούμορ του κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην προδοθεί από τα δάκρυά του και ξεκινά τον καθιερωμένο του μονόλογο.

Η συνέντευξη με την ακτιβίστρια Malala Yousafzai

Η συνέντευξη της ακτιβίστριας στο “The Daily Show” ήταν μια από τις σημαντικότερες που έχει παραχωρήσει ποτέ. Ερωτώμενη για το τι θα έλεγε στον άνδρα που την πυροβόλησε, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση που έκανε τον παρουσιαστή να της ζητήσει να την υιοθετήσει. “Μπορώ να σε υιοθετήσω;” είπε φανερά συγκινημένος.

Η ανακοίνωση της νίκη του Ομπάμα στις εκλογές

Η έκπληξη ήταν φανερή στο πρόσωπο του Στιούαρτ, που είχε μείνει άναυδος από τα αποτελέσματα, όπως και η υπόλοιπη Αμερική.

Ο Στιούαρτ, ο Στήβ Κάρελ και ο Στέφεν Κόλμπερτ ποζάρουν ημίγυμνοι

Η ομάδα διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε την ημίγυμνη φωτογραφία των τριών φίλων, ταξιδεύοντας τον παρουσιαστή πίσω στο χρόνο και την εκπομπή “Moment of Zen” το 2001.

Ο σχολιασμός της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo

Σχολιάζοντας την πολύνεκρη επίθεση του Παρισιού, κατά τη διάρκεια της τρίτης εκπομπής για το 2015, ο παρουσιαστής τόνισε πως η κωμωδία δεν πρέπει αν αποτελεί “πράξη θάρρους”.

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *