Τέλειο: Έμβρυο φαίνεται να κάνει το σήμα της νίκης μέσα από την κοιλιά της μαμάς του!

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι από την Αγγλία, όταν σε επίσκεψή του στο γυναικολόγο για την εξέταση του εμβρύου που περιμένει, το μωρό τούς έστειλε το καλύτερο μήνυμα μέσα από την κοιλιά της μαμάς του!

Σ’ ένα απλό υπερηχογράφημα κατά την 20η εβδομάδα της κύησης, το μωρό φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει το σήμα της νίκης! Όπως ήταν φυσικό, οι μελλοντικοί γονείς, Εντ και Ντι Πάρσονς , δεν πίστευαν στα μάτια τους το θέαμα που αντίκρυσαν, ενώ και η γιατρός έμεινε άφωνη.

«Η γιατρός δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είπε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε η 35χρονη μέλλουσα μαμά και τόνισε πόσο καθησυχαστική ήταν για εκείνους αυτή η κίνηση του μωρού. «Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μια συμβολική εικόνα της νίκης, όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αναταραχή γύρω μας. Ήταν πολύ καθησυχαστικό», σημείωσε η γυναίκα, που όπως λέει, οι ανησυχίες της πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Το ζευγάρι τόνισε πως και οι δύο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου ενός αγαπημένου τους προσώπου. Το σήμα της νίκης είναι συνδεδεμένο με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και πιο πρόσφατα με την παγκόσμια ειρήνη, γι’αυτό οι γονείς αποφάσισαν πως αν το μωρό είναι αγόρι, θα το ονομάσουν Ουίνστον.

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία:

090315141827_7287

Πηγή.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *