Τέλειο! Από τον Τζέιμς Μπόντ στα Ούφο: Δείτε τα ευφάνταστα μπέργκερ δύο φίλων

Ολα ξεκίνησαν επειδή δυο νέοι σχεδιαστές στο Παρίσι είχαν βαρεθεί  να τρώνε τα ίδια άγευστα σάντουιτς σε κάθε διάλειμμα για το φαγητό τους.

Ο Τομά Βέιλ και ο Κουεντίν Βάισμπαχ αποφάσισαν να κάνουν πιο πικάντικα τα μεσημεριανά τους γεύματα και να αντιμετωπίσουν μια μαγειρική πρόκληση: να φτιάξουν πρωτότυπα μπέργκερ που
κάποιος να μπορεί να τα γευτεί. Σαν κανόνα είχαν να βρουν την ιδέα , να τρέξουν στο διπλανό κατάστημα για να αγοράσουν τα υλικά και να το μαγειρέψουν μέσα σε 90 λεπτά στην κουζίνα του γραφείου.

Η φαντασία τους δεν σταματούσε σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και η παρασκευή των μπέργκερ τους κόστιζε από 6 ως 50 ευρώ ανάλογα με την ιδέα και όπως δηλώνουν και οι ίδιοι :« Κάποια ήταν μια μεγάλη γευστική έκπληξη και κάποια άλλα μια μεγάλη αποτυχία». Σύντομα οι δημιουργίες τους , που φωτογράφιζαν με τα κινητά τους, έγιναν μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο και αυτό οδήγησε στην έκδοση ενός βιβλίου όπου παρουσιάζονται οι πιο πετυχημένες συνταγές τους μαζί με φωτογραφίες των δημιουργιών τους.

Οι δύο φίλοι δηλώνουν γελώντας :« Κάναμε ένα αστείο μεταξύ μας και φτιάξαμε το μπλογκ για να γελάνε και οι φίλοι μας με τις δημιουργίες μας. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα είχε τόση επιτυχία».

Το μπέργκερ του φεγγαριού

Το μπέργκερ του χιονάνθρωπου

Το εξκαλιμπέργκερ

Το μπέργκερ του ωκεανού

Το Θάτσερ Μπέργκερ

Το Ούφο μπέργκερ

Το μπέργκερ του πολέμου

Το Βραζιλιάνικο

Το μπέργκερ της μπύρας

Το οικολογικό

Το μπέργκερ του κάβουρα

Το ινδικό

Το Τζέιμς Μπόντ Μπέργκερ

Το Χριστουγεννιάτικο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *