Τελετή Αποφοίτησης Τμήματος Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών από το ΚΕΚ New York Studies και τον Αεροπορικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό HATS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου του 2013 στις 17:00μμ η 1η Τελετή Αποφοίτησης του τμήματος Ιπτάμενων Συνοδών και Φροντιστών του KEK New York Studies σε συνεργασία με τον Αεροπορικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό Hats (Hellenic Air Training Services).

Με την ολοκλήρωση της φοίτησης τους οι απόφοιτοι απόκτησαν το επίσημο δίπλωμα ATTESTATION, που αναγνωρίζεται από όλες τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες και ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διεθνή καριέρα.

Την απονομή πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου NYC κος Ηλίας Φούτσης και τα στελέχη του Αεροπορικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού Hats με χιλιάδες ώρες πτήσεων και πολυετή εμπειρία στην αεροπορική εκπαίδευση, όπου αναφέρθηκαν εκτενώς στις επαγγελματικές ευκαιρίες που ανοίγονται στους απόφοιτους του προγράμματος, έχοντας στα χέρια τους ένα πτυχίο πλήρως εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που τους δίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη αεροπορική αγορά εργασίας. Ιδιαίτερης σπουδαιότητας χρήζει το γεγονός ότι δύο απόφοιτες του προγράμματος προσλήφθηκαν άμεσα από μεγάλη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία.

Την τελετή έκλεισε ο κ. Ηλίας Φούτσης, όπου με την σειρά του αναφέρθηκε στην βαρύτατη σημασία της εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης και ευχήθηκε στους αποφοίτους προσωπική και επαγγελματική ευτυχία.

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC κος Ηλίας Φούτσης, η κα Φιλίτσα Αρβανίτη Υπεύθυνη Αποφοίτων του Ομίλου, τα Στελέχη της HATS και οι απόφοιτες του προγράμματος Ιπτάμενων Συνοδών.

Η κα Φιλίτσα Αρβανίτη Υπεύθυνη Αποφοίτων του Ομίλου NYC πλαισιωμένη απο τις απόφοιτες του Προγράμματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *