Η Taylor Swift κλαίει για μια μπανάνα και ο Jimmy Fallon αποκαλύπτει το βίντεο

H Taylor Swift στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Η μητέρα της τραγουδίστριας την βιντεοσκοπεί μετά επέμβαση λέιζερ στα μάτια!

Στην τελευταία εκπομπή του Jimmy Fallon (THE TONIGHT SHOW) η Taylor Swift είχε μια απροσδόκητη απορία από τον παρουσιαστή, όταν αυτός την ρώτησε αν είχε κάνει πρόσφατα επέμβαση στα μάτια.

Μόλις η τραγουδίστρια απάντησε θετικά, όλοι κατάλαβαν πως κάτι περίεργο θα ακολουθήσει. Ο Jimmy Fallon της αποκάλυψε, πως έχει στην κατοχή του, από τη μητέρα της, ένα video, στο οποίο η Taylor “τύφλα” από τα παυσίπονα, προσπαθεί να καθαρίσει και να φάει μια μπανάνα!

Φορώντας τεράστια προστατευτικά γυαλιά και εμφανώς “ζαβλακωμένη” από τα φάρμακα, το video δείχνει την προσπάθεια της Swift να τα… βγάλει πέρα με το φρούτο! Σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει “δεν κοιμάμαι, το μυαλό μου είναι ζωντανό”.

Η γλυκιά στιγμή της Taylor Swift χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, αλλά η τραγουδίστρια έμεινε σοκαρισμένη με τη δημοσιοποίηση του video.

H Taylor αναφέρθηκε επίσης, στο hashtag #DrunkTaylor, το οποίο κάνει το γύρο του Twitter, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της από ένα πάρτι, να καταναλώνει 2,5 mojitos. H ίδια πάντως δεν δίνει σημασία στα σχόλια, δηλώνοντας πως ήταν απλώς ένα πάρτι και διασκέδασε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *