Τα ζώδια του Σαββάτου!

Κριός

Τα οικονομικά θέματα φαίνεται να προωθούνται για σας τους Κριούς, κυρίως την Παρασκευή. Ακόμη και αν παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες θα είναι παροδικές. Το Σαββατοκύριακο θα δείτε φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, οι οποίοι θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση. Την Κυριακή ο Ερμής περνά και πάλι στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Αυτή η θέση του Ερμή φαίνεται ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί φορτισμένη ατμόσφαιρα στα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά αλλά και στα συναισθηματικά σας θέματα. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν.

Ταύρος

Ταύροι μου, μετά την Πανσέληνο στο ζώδιό σας η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας είναι αυτοί που σας απασχολούν άμεσα αυτόν τον καιρό. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα, φέρνει συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αλλά φαίνεται σαν να κάνετε μια νέα αρχή σε αυτές τις σχέσεις σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος κύκλος ξεκινά. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να περνά στον Σκορπιό, θα δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα, διαίσθηση και οραματισμό τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας αλλά και με την υγεία σας. Πολλή δουλειά σάς περιμένει, αλλά και πολλές εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουνίου αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες μπορεί να έχουν συνέπειες ακόμη και στην υγεία σας. Προσπαθήστε να μην κουράζεστε αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι δίνετε όλη σας την ενέργεια, την σκέψη αλλά και την ζωντάνια σας στα συναισθηματικά αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Με τον Ερμή μάλιστα σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα στον Σκορπιό, θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Για σας μάλιστα που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιουνίου οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα γίνουν σε λίγες μέρες θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές, ενώ μπορούν να προωθήσουν τα σημαντικά σχέδιά σας. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας προκαλεί φόρτιση σε σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Έτσι, αποφύγετε αυτόν τον καιρό να κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας κάποιες συζητήσεις που καίνε. Αποφύγετε τις υπερβολές σε ένα οικονομικό σας θέμα. Γενικότερα, αυτή είναι μια περίοδος αφιερωμένη σε σας, μια περίοδος στην διάρκεια της οποίας μπορείτε να έχετε σημαντική πρόοδο τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αρκεί βέβαια να κινηθείτε ευέλικτα!

Λέων

Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια περίοδο, κατά την οποία προωθούνται γενικότερα τα θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Αυτά τα θέματα μάλιστα θα σας απασχολούν για πολύ καιρό. Αποφύγετε βέβαια τις υπερβολές τόσο στις οικονομικές όσο και στις συναισθηματικές σας υποθέσεις, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-15 Αυγούστου. Τώρα βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία από όση πραγματικά δικαιολογεί η πραγματικότητα. Προσέχετε την διατροφή σας αλλά και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Στον χώρο της εργασίας σας έχετε να δώσετε πολλά, με αρκετά όμως σκαμπανεβάσματα.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι, ιδίως αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, φαίνεται να μπαίνετε σε μια καινούργια φάση της ζωής σας, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αυτή την περίοδο ευνοούνται οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες. Θα κάποια μικρά ταξίδια, κάποιες μετακινήσεις αλλά και σημαντικές συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς του Οκτωβρίου υπάρχει μεγάλη ένταση αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις προστριβές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και ρυθμίστε τα οικονομικά σας θέματα. Οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα σας απασχολούν άμεσα αυτή την εποχή, πολύ δε περισσότερο από την Κυριακή, που και ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε τόσα γεγονότα αυτή την περίοδο, που κυριολεκτικά δεν θα μπορείτε ούτε να κοιμηθείτε. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Οκτωβρίου θα έχετε συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι οποίες μάλιστα θα έχουν ευχάριστα αποτελέσματα. Οι συναισθηματικές επαφές, με αρκετή όμως υπερβολή, δεν λείπουν για σας τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, ενώ μπορεί να περάσετε κάποια σημαντική φάση στη συναισθηματική σας ζωή. Οι ατελείωτες μετακινήσεις και οι συζητήσεις δεν λείπουν. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Τοξότης

Τοξότες μου, ίσως σας περιμένουν κάποιες μυστικές επαφές, κάποιες μυστικές συναντήσεις, ένα άγχος αλλά και κάποιο «κλείσιμο» στον εαυτό σας γενικότερα. Ενδεχομένως να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς αυτό το διάστημα και θα σας αποκαλυφθεί πλήρως μετά τις 17 Νοεμβρίου. Ειδικά από το τέλος Νοεμβρίου θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από το τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας αυτόν τον καιρό.

Αιγόκερως

Αν και γενικότερα εσείς οι Αιγόκεροι βρίσκεστε σε μια περίοδο έντασης, εσείς που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, αλλά και ένα σημαντικό μήνυμα, το οποίο μάλιστα περιμένατε. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί από την Πρωτοχρονιά και μετά θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις μέρες. Τώρα ξεκινά ένας καινούργιος κύκλος για σας, ο οποίος όμως ίσως να έχει και κάποια εμπόδια.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, τόση πολλή επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα ίσως δεν την είχατε ποτέ στο παρελθόν! Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι πρέπει να πάψετε να προσέχετε τις υπερβολές και τα λάθη.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς υπάρχουν αλλεπάλληλα γεγονότα, με ταξίδια στο εξωτερικό, με επαφές και συμφωνίες! Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο αυτή την περίοδο θα έχετε σημαντικές και εξαιρετικές ειδήσεις, οι οποίες γενικότερα σταθεροποιούν τα σχέδιά σας. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, θα πρέπει όμως να προσέχετε μήπως κάποιοι φίλοι σας σας πληγώσουν ή σας εξαπατήσουν.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *