Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου!

Κριός

Βάλτε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τη φήμη σας. Οι συναναστροφές σας με αμφιβόλου ποιότητας άτομα (ξέρετε καλά ποιούς εννοώ) μπορεί να σας χάρισαν μερικές στιγμές ένοχου γέλιου, αλλά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους. Προσοχή στους σεληνιασμένους Αιγόκερους που τους φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Καλύτερα να μη βρεθείτε στο δρόμο τους.

Ταύρος

Μην εγκαταλείψετε τη σημερινή δουλειά, όσο βαρετή κι αν είναι. Η αναβολή απλά θα προσθέσει ένα λιθαράκι στον αυριανό φόρτο. Οι μάχες που αναδύονται στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολλές αλλά πρέπει να διαλέξετε σοφά τη δική σας. Ευεργετική η επίδραση του Κρόνου, που διευρύνει όσο πρέπει τους ορίζοντές σας.

Δίδυμος

Η καλοτυχία, που ξεκινάει από τον έβδομο οίκο, διαχέεται ακόμα και στους πιο προβληματικούς τομείς της ζωής σας δίνοντας αν όχι λύσεις, αρκετές θετικές προοπτικές. Μην τα θέλετε όλα με την μια- αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Αναμένετε γκρίνιες από τον/τη σύντροφο. Πρέπει δυστυχώς να παίξετε τον ρόλο του ψυχολόγου- εξομολογητή.

Καρκίνος

Έχετε πολλά να κερδίσετε σε επίπεδο διαπροσωπικής σχέσης από ένα άτομο της δουλειάς σας. Δεν είναι συνετό να περιορίσετε τις επαφές σας αμιγώς στα εργασιακά, ακόμη κι αν αυτή είναι πάγια τακτική. Κάντε μια εξαίρεση αυτή τη φορά. Ο Ερμής φέρνει φουρτούνες στα οικογενειακά και θα κληθείτε για πολλοστή φορά να διαδραματίσετε πυροσβεστικό ρόλο.

Λέων

Σκεφτείτε τι κάνετε λάθος και σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους για κάθε αναποδιά. Στην πραγματικότητα ξέρετε καλά τι σας γίνεται αλλά μερικές φορές η διαρκής άμυνα θολώνει λίγο την ορθή σας κρίση. Σε πολύ καλή πορεία οι σχέσεις σας με τους Διδύμους. Φαίνεται πως τα προβλήματα των περασμένων ημερών επιλύθηκαν και οι ερωτικές προσδοκίες σας θα ευοδοθούν.

Παρθένος

Ειδικά το Σάββατο πρέπει να αγνοήσετε την απαισιοδοξία που διακατέχει τους γύρω σας και να απολαύσετε κάθε θετική ευκαιρία. Η Αφροδίτη σας στέλνει ερωτικά σημάδια σε ένα περιβάλλον νεανικό και αθώο και η πρέπουσα στάση σας σίγουρα δεν είναι η μουντή και ασήκωτη διάθεση. Ελέγξτε για απλήρωτους λογαριασμούς και εκκρεμείς υποθέσεις.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *