Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο έχει «φυλαγμένες» πολλές δουλειές και υποχρεώσεις για σένα, κάποιες από αυτές μάλιστα μπορεί να σε κουράσουν υπέρ το δέον. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δείχνει πρόθυμος να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, την ίδια στιγμή όμως τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι αν έχεις όρεξη για διάβασμα και μελέτη, θα αποκομίσεις ιδιαίτερα οφέλη.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να ασχοληθείς περισσότερο με τις τρέχουσες ανάγκες, αφήνοντας κατά μέρος τις όποιες απαιτήσεις της προσωπικής σου ζωής κι αν είσαι σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα κατά συρροή!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος δίνει προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου κι αν προσδοκάς ένα ξένοιαστο Σαββατόβραδο ενδέχεται να «ανακρούσεις πρύμναν» ύστερα από κάποια περιστατικά που θα σε αγχώσουν ή θα σε στενοχωρήσουν. Παράλληλα, η ημέρα δεν ενδείκνυται για αγορές, αφού ίσως σου «πλασάρουν» ελαττωματικά προϊόντα, μπορείς όμως να προχωρήσεις σε μια σημαντική πώληση.

Ερωτικά
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση είναι να «πιστέψεις» σε έναν άνθρωπο που μάλλον «σου πέφτει λίγος». Κι αυτό μπορεί να συμβεί εξ αιτίας της ανασφάλειάς σου ή κάποιων ενοχών που τελικά σε «πείθουν» να υποτιμήσεις τον εαυτό σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αρκεί για να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει λοιπόν να «βιαστείς» να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων, χωρίς να σου το ζητήσουν. Αντίθετα, είναι σκόπιμο να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην αφήσεις την εντύπωση ότι είσαι ένα εύκολο «θύμα» ή ακόμη χειρότερα ένας υποψήφιος «αποδιοπομπαίος τράγος»!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να περάσει από μια κρίση ή απλά να στερηθείς τον άνθρωπο σου για λόγους ανωτέρας βίας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, προτίμησε να «απέχεις» από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι καλό.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *