Τα ζώδια του Μεγάλου Σαββάτου 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους και πιθανόν κάποιος να μείνει εκτός, αν και θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με άτομα από την οικογένεια αλλά και με κάποια που μπορεί να συνδέεσαι επαγγελματικά.
Ερωτικά: Μπορεί να σοβαρέψεις αρκετά γιατί θα περιμένεις κάτι και πιθανόν να μην γίνει. Ίσως είσαι πολύ απόλυτος/η και βάζεις τους όρους σου γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει προαποφασιστεί. Αλλά θα σου κάνει καλό γιατί θα νιώθεις ότι καθαρίζεις και αποκτάς και εσωτερική ποιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και να μην έχεις δουλειά σήμερα λόγω των διακοπών, εσύ θα σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα δράσεις ώστε να μην εκτεθείς, ώστε να μην εκτεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις στις καινούργιες σου ικανότητες που τις έχεις αποκτήσει μέσα από μεγάλη δουλειά και προσωπική κούραση. Σήμερα θα επικεντρωθείς στην αξία της οικογένειας όπου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους ευχαριστήσεις όλους αλλά με μέτρο για να μην χάσεις την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Κατευθύνεις όλα σου τα συναισθήματα με βάση τη λογική για αυτό μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνεις συμβιβασμό στο τι σε συμφέρει και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό είναι για σένα να τα έχεις όλα μετρημένα και να εξοικονομήσεις, ακόμα και από πηγή που δεν χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Θα τα καταφέρεις πάντως να κάνεις πολύ περισσότερα και με ένα τρόπο οργανωμένο και σωστό. Για αυτό δεν θα χάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η σχέση με τα άτομα που σου θυμίζουν εξουσία ή ακόμα και έντονες υποχρεώσεις κάπως σε δεσμεύει και κυρίως αν έχεις δώσει την υπόσχεσή σου ότι θα σταθείς σε θέματα οικογενειακά ή ακόμα και κοινωνικών υποχρεώσεων.
Ερωτικά: Μπορεί να μην νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου όταν πρέπει να συμπεριφερθείς με συγκεκριμένο τρόπο, με στόχο να ικανοποιήσεις ακόμα και την προσωπική φιλοδοξία του άλλου ατόμου που είστε μαζί. Αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίξεις αυτή την τυπική εικόνα για να ευχαριστήσεις τον Ταύρο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να σκεφτείς γιατί μετά την αισιοδοξία και κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να προσγειωθείς για να δεις τελικά αν όλα αυτά που έχεις εισπράξει από τους άλλους είναι έγκυρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς γιατί αναγκαστικά θα μπεις στην υπηρεσία των άλλων ατόμων. Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεις ότι συμφωνείς και ακολουθείς τα χνάρια τους αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς αρμονικά και κυρίως μέσα σε μεγάλο κύκλο.
Ερωτικά: Δίνεις το προβάδισμα στο άλλο άτομο γιατί θέλεις να το ευχαριστήσεις και παρόλο που έχεις άλλες επιθυμίες και έντονες ανάγκες προτιμάς να συμβιβαστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε να μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα άτομα ή με μια ομάδα που λειτουργεί καλύτερα, γιατί δεν κάνεις καλό σε εσένα με αυτές τις σκέψεις. Πάντως η προσπάθεια για αυτονομία συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό στην επόμενη σελίδα 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *