Τα ζώδια της Μεγάλης Πέμπτης 9 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι στο κέντρο της ύπαρξής σου και νιώθεις ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα μέσα σου αλλά τα πιέζεις και προς το παρόν βλέπεις μόνο την θετική πλευρά. Αν είσαι γεννημένος/η γύρω στις 4 με 5.12 θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και πιστεύεις ότι όλα θα αλλάξουν ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο βελτιώνεται κατά πολύ και πιστεύεις ότι όλα θα αλλάξουν και υπάρχουν προοπτικές προς το μέλλον. Από την άλλη το παιχνίδι είναι αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο γιατί όλα τα υπόλοιπα ίσως και να βαριέσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επενδύεις περισσότερο σε πράγματα τα οποία τρέχουν τώρα και νιώθεις ότι πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία για να κάνεις αυτά που θέλεις αλλιώς θα τη χάσεις. Με το χέρι στην καρδιά και με θετική στάση και σκέψη στόχευσε ψηλά και κάπου θα φτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια και στα ίδια για αυτό επιδιώκεις νέες γνωριμίες και προοπτικές οι οποίες θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από την ρουτίνα. Θα δράσεις αυτό το διάστημα με ένα τρόπο περισσότερο δημιουργικό και με εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη κάπου να ακουμπήσεις, να μην κάνεις τίποτε και να σε οδηγούν και να αφεθείς να περάσεις όμορφα χωρίς να αγχώνεσαι ότι πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου. Πιθανόν ένα άτομο από την δουλειά να σε φλερτάρει αλλά εσύ να το βλέπεις πολύ φιλικά και να μην κάνεις κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις μπροστά σου προοπτικές αλλά και να μην τις βλέπεις νιώθεις ότι κάτι θα γίνει που θα σε κάνει να λύσεις προς το παρόν κάποια θέματα που έχεις και σε απασχολούν. Μια κρυφή συζήτηση που αφορά σε μια άλλη δουλειά μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ίσως γιατί δεν προλαβαίνεις να πας σε συνάντηση. Η συνεργασία με τον Δίδυμο δεν είναι εύκολη αλλά φαίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Βρίσκεις τον δρόμο της γνώσης πολύ συναρπαστικό και για αυτό θα προσπαθήσεις να αναβαθμιστείς μέσα από άτομα που κάτι γνωρίζουν περισσότερο από σένα και κυρίως στον τομέα που θέλεις εσύ να μάθεις περισσότερα πράγματα. Ίσως να δώσεις την ανάλογη αίγλη σε ανθρώπους που το αξίζουν αλλά μπορεί να κάνεις και υπερβολές.
Ερωτικά: Προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που είναι αρκετά απόμακρο γιατί κυρίως τέτοια άτομα σου αρέσουν και σε ελκύουν, θα δείξεις μια φιλική συμπεριφορά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα για να μπορέσεις να το προσεγγίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις και το καινούργιο ή το διαφορετικό θα μετρήσει πολύ περισσότερο από παλιά. Ίσως να συζητάς γενικά με κάποια άτομα να κάνετε κάτι μετά τις γιορτές αλλά σήμερα μπορεί να οριστικοποιήσετε τη συμφωνία..

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου κατά πολύ αρνητικές σκέψεις για κάποια οικογενειακά προβλήματα που περνάς. Αντί να κάθεσαι με χέρια σταυρωμένα και να τα παίρνεις κατάκαρδα, δίνεις λύσεις.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον Τοξότη γιατί κάποια πρακτικά προβλήματα σας έχουν κάνει να χάσετε την προσωπική σας επαφή και να ασχολείστε με χίλια δυο άλλα πράγματα χωρίς να εστιάζετε στις ανάγκες σας. Ίσως σήμερα να φλερτάρεις λίγο παραπάνω γιατί όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να αλλάξεις τα δεδομένα και θα το καταφέρεις πολύ δυναμικά και με στυλ γιατί έχεις άποψη και πάνω από όλα αξιόλογες προτάσεις που συνδυάζουν αρχές και εμπιστοσύνη στην θετική έκβαση των πραγμάτων.

 
astrology.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *