Τα ζώδια της Μεγάλης Πέμπτης 9 Απριλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά: Οδηγείς επιτυχημένα την σημερινή κούρσα γιατί γίνονται όλα με την δική σου θέληση και μπορείς και ελέγχεις εσύ το παιχνίδι. Αυτό θα σε κάνει να ρισκάρεις και να μην φοβηθείς. Το καλό για σένα είναι ότι γυρνάει ο Δίας σήμερα σε ορθή φορά και αυτό θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση να κινήσεις περισσότερα τα πράγματα ακόμα και αυτά που είχαν σταματήσει.
Ερωτικά: Νιώθεις μια μεγάλη εσωτερική ενέργεια να σε ξεσηκώνει και να σου βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Το ζητούμενο είναι να αφήσεις τον έρωτα, αυτή την δημιουργική δύναμη, να σε κατακτήσει και χωρίς εγωισμό να κερδίσεις το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου είναι πολύ έντονη και επειδή έχεις σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις, θα κινηθείς με την διαίσθηση που σε κάνει να νιώθεις ότι ό, τι κάνεις είναι σαν να το γνωρίζεις πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βγαίνεις από τα καθιερωμένα σου όρια και αυτό θα σε κουράσει αλλά θα δεις ότι αν δεν τεντωθείς σα λάστιχο, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνάμεις που έχεις μέσα σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να τα πεις και να τα κάνεις όλα. Για αυτό θα δικαιώσεις κάποιες επιλογές σου που ίσως παλιά να τις θεωρούσες τολμηρές, ενώ τώρα δεν είναι τόσο, όσο νόμιζες γιατί έχεις έρθει πλέον πολύ κοντά στην ανατροπή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μην το περίμενες και αν έχεις γεννηθεί και το τρίτο δεκαήμερο να έχεις τόσο πολύ δουλειά που θα σε πιάσει και μια μικρή απελπισία γιατί δεν θα έχεις την σωματική δύναμη να τα καταφέρεις. Όμως θα την αντλήσεις από την ψυχή σου για να κάνεις όλα αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Εύχεσαι να είναι πάντα τα πράγματα όπως είναι σήμερα γιατί ελέγχεις καλά το παιχνίδι που χρειάζεται να κάνεις και επιπλέον δεν αφήνεις περιθώριο σε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει να σε καταβάλλει.
Ερωτικά: Όσο σέβεσαι τον εαυτό σου άλλα τόσο θα σέβεσαι και το πρόσωπο που είστε μαζί. Αλλά αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και δεν μπορείς να χωνέψεις αυτή την αλλαγή ίσως να κάνεις κάποιες δηλώσεις σε φίλους και γνωστούς ότι εσύ τελικά έχεις προχωρήσει και δεν σε νοιάζει τι μέλλει γενέσθαι για να μη φανεί βέβαια ότι έχεις ενοχληθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μια ανατροπή φέρνει την άλλη και αυτό είναι που σε καθορίζει αυτό το διάστημα. Ακόμα κι αν παραμένεις στην ίδια δουλειά ή διατηρείς τις ίδιες αντιλήψεις, μπορεί να μεταφερθείς ξαφνικά σε άλλο πόστο και από εκεί που περίμενες να σε καπελώσουν, ίσως τελικά πας κάπου καλύτερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις διάθεση σήμερα να σκορπίσεις χρήματα και να αγοράσεις ακόμα και πράγματα πολύ υπερβολικά για τα δικά σου δεδομένα. Πιθανόν ό, τι λες να το διανθίζεις με μια αισιοδοξία γιατί δεν θέλεις να μαυρίζεις με τίποτα τις σκέψεις σου για το μέλλον.
Ερωτικά: Δεν αντιστέκεσαι σε τίποτε πλέον. Το μόνο που θέλεις είναι να έχεις μια σχέση περισσότερο ελεύθερη αλλά μην ξεχνάς ότι το λουρί μπορεί να το έχεις βάλει εσύ και στον εαυτό σου και στο άλλο άτομο και τώρα να μην μπορείς να αναπνεύσεις. Ευτυχώς όμως τα όριά σου είναι πολύ μεγάλα και έχεις κέφι οπότε ό, τι και να γίνεται το αντιμετωπίζεις πολύ θετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι σε υπάλληλος θα συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις να ξεχάσεις τις δύσκολες στιγμές και θα συμφιλιωθείς ακόμα και με το πιο δύσκολο άτομο και τα βλέπεις όλα κάτω από ένα πρίσμα πολύ αισιόδοξο. Τα οικονομικά σου θα φτάσουν πολύ σύντομα σε καλό επίπεδο.

 

Οι προβλέψεις για Τοξότη, Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύ στη σελίδα 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *