Tα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Η πνευματική σας διαύγεια είναι αυξημένη κι ενδεχομένως να σας πιάσει εκνευρισμός επειδή δεν μπορούν να ακολουθήσουν οι άλλοι τους ρυθμούς σας, με αποτέλεσμα να έχετε εκρήξεις θυμού που θα προκαλέσουν αναστάτωση στο γύρω περιβάλλον σας. Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις, οπότε προσπαθήστε να μην είστε απαιτητικοί και κακότροποι.   Η Αφροδίτη τονώνει την ερωτική σας διάθεση και είστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσέξτε όμως, γιατί λόγω υπέρμετρης λαγνείας μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογή ερωτικού συντρόφου. Μη χάνετε την ουσία με κάθε πρόκληση που θα συναντήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αποβάλλετε από μέσα σας οτιδήποτε σας αγχώνει και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν δίχως ανασφάλειες και αμφιβολίες. Μια επαγγελματική πρόταση που σας κάνουν, ενδεχομένως αρχικά να μην την αξιολογήσετε σωστά, προτού βιαστείτε όμως να την απορρίψετε σκεφτείτε το καλά, ώστε να μην κλωτσήσετε την τύχη σας.   Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε μέσα στο διήμερο σας παίρνει το μυαλό κι απ’ ό,τι φαίνεται, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά μπορεί να είναι περιορισμένης διάρκειας. Σχέσεις πάθους και βιαστικές αποφάσεις μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσετε μεγάλο αισθηματικό τράνταγμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούρια επαγγελματική προσπάθεια που ξεκινάτε, γίνεται με αρκετή ευκολία και είναι κάτι που δεν σας αφήνει αδιάφορους καθώς δεν είστε συνηθισμένοι να μη συναντάτε εμπόδια και ψάχνετε ντε και καλά που είναι η παγίδα. Ενδεχομένως να μην υπάρχει καμιά και να είναι απλώς ένδειξη πως βρίσκεστε σε σωστό δρόμο. Η ομαδική δουλειά φέρνει άριστα αποτελέσματα και διαπιστώνετε πως θα πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο τις ικανότητες των συνεργατών σας.   Η γοητεία σας είναι αυξημένη κι έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας καθώς προμηνύεται ένα έντονο για εσάς διήμερο από άποψη κοινωνικής ζωής και διασκέδασης. Αφήστε και τους άλλους να σας παρασύρουν. Δεν είστε οι μόνοι που κατεβάζετε καλές ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνιακά βρίσκεστε σε πολύ καλή φάση κι απ’ το απόγευμα και μετά, μια επαγγελματική συμφωνία σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας δίχως να σας προβληματίζουν πλέον τα χρήματα. Προσέξτε μόνο και μην ξεχνιέστε λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνετε υπερβολικές σπατάλες που αργά ή γρήγορα θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.   Κατάλληλες στιγμές για ένα σύντομο ταξίδι που θα συμβάλλει στη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, αλλά θα σας προβληματίσει η απόσταση. Μην προτρέχετε και προβληματίζεστε με πρακτικά ζητήματα. Προσπαθήστε να απολαύστε τις στιγμές.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σας γεμίζει με δυναμισμό και παρ’ όλο που οι γύρω σας αδυνατούν να αντισταθούν στο μαγνητισμό που εκπέμπετε, συναντούν αρκετή δυσκολία να σας προσεγγίσουν. Μην κλείνεστε σαν το στρείδι. Προσπαθήστε να προβάλλετε την αυθόρμητη πλευρά σας και να είστε σίγουροι πως θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.   Η ανάγκη σας να μη μπλέκονται άλλοι στη ζωή σας μπορεί να σας κάνει απόλυτους κι αν δεν προσέξετε τι θα πείτε, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις καθώς θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα σας με κάθε τρόπο. Η παραμικρή προσπάθεια να διεισδύσει κάποιος στα προσωπικά σας, είναι για εσάς αφορμή πολέμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργεια σας είναι αυξημένη κι έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια δύσκολη δουλειά που μπορεί σε άλλη φάση να σας φαινόταν βουνό. Ταυτόχρονα, νιώθετε κάποια ένταση που δεν μπορείτε να προσδιορίσετε πού οφείλεται, οπότε καλό είναι να βρείτε κάποια δημιουργική διέξοδο να εκτονωθείτε, ώστε να μην προκαλέσετε εντάσεις με τους γύρω σας.   Θέλετε να πάτε μια εκδρομή με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά μάλλον δεν σας πολυαρέσει η σύσταση της παρέας και τελικά αποφασίζετε να περάσετε ένα ρομαντικό διήμερο με το σύντροφο σας. Κάθε εμπόδιο για καλό, καθώς έτσι θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλες στιγμές για ταξίδια, επικοινωνία και δημιουργία. Η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς έχετε την Αφροδίτη που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, οπότε μη χάνετε τέτοιες ευκαιρίες. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Ρομαντισμός κι έντονες συγκινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.   Την Κυριακή ενδεχομένως να νιώσετε μια αδιαθεσία που θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος, αλλά δεν χρειάζεται να πηγαίνει ο νους σας στο κακό με το παραμικρό. Ενδεχομένως να έχετε πάθει υπερκόπωση, οπότε φροντίστε να ξεκουραστείτε κι αφήστε το σύντροφο σας να σας περιποιηθεί, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια καθυστέρηση κι ενώ είχατε υποσχεθεί και σε άλλους να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, αναγκάζεστε να τους κρεμάσετε, γιατί σας έχουν κρεμάσει κι εσάς. Η κατάσταση πάει ντόμινο και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε.   Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μοναξιά και κακίες. Προσπαθήστε να μην έχετε τόσο μεγάλες απαιτήσεις από τους γύρω σας και σταματήστε να είστε καχύποπτοι με τους πάντες. Προσπαθήστε να κάνετε πιο συχνές εμφανίσεις και να συναναστρέφεστε με κόσμο, ώστε να μην έχετε την εντύπωση πως σας έχουν ξεχάσει όλοι. Επιστρατεύστε την ευγένεια και το χαμόγελο σας, ώστε να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι θετικές όψεις του Δία βελτιώνουν τα επαγγελματικά σας και πιθανόν να προκύψει μια συνεργασία από το πουθενά, αλλά θα συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία δοκιμάζοντας την μέσα από τυχερά παιχνίδια. Από αλλού θα σας έρθει το τυχερό.   Αρμονικές είναι οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε εκμεταλλευτείτε τις στιγμές ηρεμίας που βιώνετε, εκφράζοντας τα συναισθήματα σας. Μια έκπληξη για το σύντροφο σας είναι ότι καλύτερο για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, οπότε η προσοχή σας είναι στραμμένη προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σκοπεύετε με τίποτα να περάσετε το διήμερο εστιάζοντας την προσοχή σας σε θέματα καθημερινής ρουτίνας. Η ανάγκη σας για δράση και περιπέτεια είναι αυξημένη και προσπαθείτε να παρασύρετε και το σύντροφο σας στο ίδιο mood. Σε περίπτωση που δεν τον πείσετε αμέσως, μην το βάζετε κάτω. Επιμείνετε επιστρατεύοντας τη γοητεία σας.   Την Κυριακή, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα συναρπάσει τα παιδιά και δεν σας μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αλλά η χαρά σας είναι μεγάλη κι ούτε καν σας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σας ανάγκες. Η πληρότητα που νιώθετε είναι δεδομένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερμής και Ποσειδώνας επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και νιώθετε έντονα την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να αποφασίσετε να λύσετε και μια παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας έχει λείψει πραγματικά όλο αυτό το διάστημα που είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας.   Ασχοληθείτε την Κυριακή με την τόνωση της υγείας σας και ξεκλέψτε χρόνο ώστε να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας που τα’ χει παίξει λόγω φόρτου εργασίας και κακής διατροφής. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Ο πλανητικός χορός που σχηματίζεται στο ζώδιο σας δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για την επίτευξη των στόχων σας μικρών ή μεγάλων κι είστε γεμάτοι ενθουσιασμό καθώς δεν συναντάτε εμπόδια. Ήλιος κι Αφροδίτη σας γεμίζουν με ενέργεια, οπότε καταφέρνετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα να οργανώσετε ένα ταξίδι αστραπή, που θα είναι μια επένδυση για την ψυχική σας ευεξία.   Υπάρχει ένα πρόσωπο που σκέφτεστε πολύ έντονα (μπορεί να είναι ένας πρώην εραστής) και το συναντάτε εκεί που δεν το περιμένετε. Αρχικά μπορεί να σας πιάσει αμηχανία, αλλά σύντομα μέσα από τη συζήτηση, ανακαλύπτετε πως τρέφετε ακόμη κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητα ερωτικά. Ίσως μια δυνατή φιλία να είναι στο ξεκίνημα της.

 

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *