Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον οικονομικό τομέα σταθερή θα είναι η κατάσταση ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο κι αν δε μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποια έξοδα για την προσωπική σας ευχαρίστηση ή έστω αυτά που θα κάνετε να μην επιβαρύνουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα αρμονικό διήμερο, δίχως να σας ταλανίζουν το μυαλό διάφορες υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, προσπαθήστε να αποφύγετε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς ο Κρόνος θα σας προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις.

Την Κυριακή, όσοι είστε γονείς, θα είναι καλή ευκαιρία να πάτε μια εκδρομή με τα παιδιά σας και το κατοικίδιό σας και να χαλαρώσετε μέσα στη φύση.

 

ΛΕΩΝ

Με τον Ουρανό να αυξάνει την ανάγκη σας για αλλαγές θα σας δημιουργηθεί μια τάση να κάνετε κάτι έξω απ’ τα καθιερωμένα, οπότε προσπαθήστε να οργανώσετε μια εκδρομή που θα τη συνδυάσετε με κάποιο σπορ ή μια βόλτα με άλογα μέσα στο δάσος (δεν κοστίζει τόσο πολύ όσο φαντάζεστε) και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε πίσω στη βάση σας ανανεωμένοι σαν να ήσασταν διακοπές μια ολόκληρη εβδομάδα. Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, (κηπουρική, ζωγραφική, πλέξιμο, κλπ) και γενικά ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

Κανονίστε μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα κι ασχοληθείτε ο καθένας με το χόμπι του. Αφήστε τους προβληματισμούς και τις δυσάρεστες σκέψεις για κάποια άλλη μέρα…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια όνειρα που θα δείτε μέσα στο διήμερο θα σας προβληματίσουν αρκετά, προτού όμως μπείτε στη διαδικασία να τα θεωρήσετε κακούς οιωνούς, εξετάστε για πιο λόγο έκαναν την εμφάνισή τους και πιο είναι το μήνυμα που θα πρέπει να λάβετε. Πιθανόν κάποιες κρυφές σας προσδοκίες να κάνουν την εμφάνισή τους όσο κι αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε.

Η συνάντηση με μια παρελθοντική σας σχέση θα σας δημιουργήσει αρχικά την επιθυμία να είστε και πάλι μαζί (μια και θα αναζωπυρωθεί η ερωτική έλξη που νιώθατε), στην πορεία όμως θα αντιληφθείτε πως τελικά έχετε αλλάξει κατά ένα μεγάλο βαθμό κι οι δυο σας και θα είναι αδύνατο να συμπορευτείτε από εδώ και μπρος.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *