Τα ζώδια για Τετάρτη 27 Ιουλίου

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας δίνουν μια σχετική ικανοποίηση, εσείς όμως παραμένετε επικεντρωμένοι σε πιθανές ελλείψεις και δεν εκτιμάτε τις καταστάσεις όσο θα έπρεπε, ώστε να πάρετε κουράγιο και να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην αναμασάτε συνεχώς τα προβλήματά σας, στη στιγμή που γίνονται θετικά βήματα.   Από το απόγευμα και μετά, κοντρολάρετε την ανάγκη σας για επικοινωνία και μην γίνεστε πιεστικοί σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Ιδανικές στιγμές για να τονώσετε το πνεύμα σας και να κάνετε κάποιες ασκήσεις (γιόγκα, αναπνοών, κλπ).

ΛΕΩΝ

Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία σήμερα καθώς Ερμής και Άρης σχηματίζουν δύσκολες όψεις και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα απρόοπτα είτε εξαιτίας κάποιας βλάβης, είτε λόγω των συνθηκών που επικρατούν. Οπλιστείτε με υπομονή, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά όταν μπαίνει στη μέση ο αστάθμητος παράγοντας.   Για να πετύχετε αυτό που θέλετε, είστε ικανοί/ές να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, κάτι που σε ορισμένες φάσεις σας ευνοεί, ενώ σε άλλες μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τις σχέσεις σας. Μην τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί αν αρχίσουν να φέρονται έτσι κι οι γύρω σας, δεν πρόκειται να βγει ποτέ άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά ομαλή είναι η σημερινή μέρα για τα επαγγελματικά σας και καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να σας ζορίζει ιδιαίτερα, μπορείτε να κάνετε με την ησυχία σας καινούρια πλάνα σχετικά με μια νέα κατεύθυνση που σκέφτεστε εδώ και αρκετό διάστημα. Κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια έρευνα στην αγορά σχετικά με τιμές ενοικίων αν σκέφτεστε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη.   Η ενασχόλησή σας με κάτι δημιουργικό, εκτός ότι θα συμβάλλει στην ψυχική σας χαλάρωση, θα σας δώσει και ικανοποίηση αν φτιάξετε κάτι για να διακοσμήσετε για παράδειγμα το σπίτι σας ή για να το προσφέρετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *