Τα ζώδια για Τετάρτη 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση με την οποία προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους, δεν αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που σας προκαλεί ακόμα περισσότερο εκνευρισμό και αν δεν μετριάσετε την έντασή σας, δύσκολα θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Το άγχος σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας, μην το μεταφέρετε στους άλλους και αντιμετωπίστε πιο ήρεμα τις καταστάσεις.   Θέματα υγείας που κάνουν την εμφάνισή τους, έχουν άμεση σχέση με το συσσωρευμένο άγχος και τις συνεχείς πιέσεις που δέχεστε και πρέπει με κάθε τρόπο να αποσυμφορήσετε τον οργανισμό σας, προτού βρεθείτε αντιμέτωποι με κάτι δυσάρεστο και δυσεπίλυτο. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με πείσμα και υπομονή θα πετύχετε τους στόχους σας και ειδικά σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σημαντικό και να το φέρετε ει πέρας. Νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται, αρκεί να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη. Εξετάστε προσεχτικά όλα τα δεδομένα.   Αναζητάτε σιγουριά και ασφάλεια στις σχέσεις σας και δεν σας ικανοποιούν πλέον εφήμερες καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, με αποτέλεσμα να είστε απόμακροι/ες όταν σας πλησιάζει κάποιος/α και να δίνετε την εντύπωση πως είστε σνομπ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκεί που ήσασταν στριμωγμένοι και δεχόσασταν πιέσεις από τους συνεργάτες σας, έχετε πλέον το πάνω χέρι και κρέμονται οι άλλοι από τις αποφάσεις σας, κάτι που σας δίνει ελευθερία κινήσεων και ταυτόχρονα μεγάλη ηθική ικανοποίηση, καθώς διαπιστώνετε πως οι ικανότητές σας εκτιμώνται από το περιβάλλον σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.   Η ερωτική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα, μπορεί όμως να μην είναι του/ης συντρόφου σας, κάτι που σας προκαλεί ανησυχία για το μέλλον της σχέσης σας. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με το ταίρι σας, ώστε να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες έχετε μέσα σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *