Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη και 13!!!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα πρέπει να ξεκινήσεις «σπάζοντας» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με το υπάρχον καθεστώς, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τελικά τα «κακά παιδιά» τυγχάνουν πολλών προνομίων!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να είσαι απόλυτος/η στις απαιτήσεις σου και να αγνοήσεις κάθε «περιπέτεια» που απλά καλύπτει τις τρέχουσες ανάγκες σου. Βέβαια, μια σχέση που «τα έχει όλα», απαιτεί και κάποιες θυσίες σε σχέση με τις «σταθερές» σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό «προαναγγέλλει» ευκαιρίες για να αναπτύξεις την πνευματικότητά σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια εγείρει το «τοπικό» κατεστημένο.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει την αίσθηση ανεξαρτησίας σου κι ίσως σε παρασύρει να «πειραματιστείς» με τον άνθρωπο σου πέρα από τα «επιτρεπτά» όρια. Την ίδια στιγμή μάλιστα, μπορεί να δείξεις μια «ανεξήγητη» εύνοια σε ένα τρίτο πρόσωπο.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως μπορεί να ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ή να πάρεις μια σημαντική βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Καλείσαι να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τις βρεις σε έναν άνθρωπο! Γι’ αυτό όμως το σύμπαν σου «στέλνει» κάθε δυνατή επιλογή και το μόνο που σου μένει είναι να αποφασίσεις σωστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *