Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη και 13!!!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο συνεργασιών, διαταράσσοντας ενδεχομένως τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις κι ίσως αυτήν την φορά θα έπρεπε να ξεφύγεις κάπως από την λογική της «μέσης οδού», επιλέγοντας κάτι πολύ διαφορετικό, ακόμη και προκλητικό ή ακραίο, αφού κάθε είδους «συμβατικής» επιλογής δεν φαίνεται να έχει τύχη.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σε ωθεί να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια και να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές», εκθέτοντας φυσικά και όσες ή όσους συμμετέχουν σε αυτές. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη αναμένεται να συμβάλλει κι αυτή στην «εσωτερική» πληροφόρησή σου, φέρνοντας στο φως τα δικά της μυστικά, για μια συνεργασία ή συμφωνία.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα «ανεβάζει» την σεξουαλικότητά σου και σε κάνει να μοιάζεις με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε οι διαθέσεις σου να μην πέσουν στο κενό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι τώρα κι αυτό βέβαια είναι ένα σαφές συμπαντικό μήνυμα για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα σου με πράγματα που απλά σε βγάζουν από την βολή σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη σε καλεί να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επιμένει να σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες κι ίσως σε αυτήν την φάση η μοναξιά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, σε καλεί να «ζυγίσεις» τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *