Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η ανατροπή θα έρθει από εσένα και μάλιστα θα είναι τόσο δυναμική που δεν θα προλάβεις να συγκρατήσεις καμία ενέργεια σου, κρατώντας και μια «πισινή». Θα τα πεις όλα και μάλιστα με τρόπο που δεν θα δείξεις φόβο. Την αλήθεια αν δεν την πεις, νιώθεις ότι θα σκάσεις.
Ερωτικά: Διαλέγεις να περάσεις κάποιες ωραίες ώρες με ένα άτομο που φλερτάρεις μαζί του και όλα είναι πιο εύκολα γιατί συζητάτε πολύ. Επειδή δείχνει ότι του αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και το κυριότερο δεν σε κριτικάρει μπορεί να περάσετε ώρες μιλώντας στο τηλέφωνο ή από κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοίξεις τις δραστηριότητές σου αλλά δεν ξέρεις αν αυτό που θα κάνεις είναι το σωστό και την κατάλληλη περίοδο. Γιατί υπάρχει κάτι που σε συγκρατεί και σου λέει να πηγαίνεις πολύ σιγά. Όμως μέσα από αυτό, θα ψάξεις περισσότερο και θα μάθεις όσα μπορείς, προκειμένου να σου διαμορφώσουν μια καινούργια πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς να αλλάξεις όσο μπορείς και να μπεις μέσα στο κλίμα της μόδας και των νέων ιδεών. Για αυτό δεν θα είσαι τόσο στημένος/η και με τυπικότητα απέναντι στους άλλους, αλλά περισσότερο με φιλική διάθεση και ανοικτό πνεύμα.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς με πολύ κόσμο αλλά δεν θα προλάβεις να πεις και πολλά πράγματα γιατί ο Υδροχόος θα σε εντυπωσιάσει με τον τρόπο που θα εκφραστεί και θα νιώσεις μια μοιραία έλξη για αυτό το πρόσωπο. Επίσης, αν είστε και καιρό μαζί με κάποιον/α, θα του ζητήσεις να πάτε κάπου που θα έχει περιβάλλον πολύ μοντέρνο και νεανικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανάγκες που θα τις καλύψεις πιο εύκολα μόνο αν τις μοιραστείς με άλλα άτομα, γιατί έτσι θα δείξεις ότι έχεις μεγάλη απλότητα και είσαι ένα μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η διάθεσή σου είναι πολύ ανοικτή, γιατί θα αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάποια πολύ προσωπικά προβλήματα. Όσο πάντως διερευνάς νέες γνώσεις σε πεδίο ψυχολογίας και σε επίπεδο αυτογνωσίας, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εξελιχτείς και να ξεπεράσεις όλες τις εσωτερικές σου δυσκολίες.
Ερωτικά: Προτιμάς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να ξεπερνάς τα όρια σου. Παρόλο που μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι τελείως διαφορετικά, κάπου έχεις ανάγκη να προστατεύεσαι και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι πολύ γρήγορα και αυτό βοηθάει σε ότι κάνεις. Έτσι, θα ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές αντιδράσεις από τη πλευρά ατόμων που δεν τους ξέρεις και πολύ καλά. Ένα ξαφνικό συμβόλαιο σίγουρα θα είναι ο καταλύτης των οικονομικών προβλημάτων σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θα δεχτείς κάποιες επιρροές από άτομα που έχουν διαφορετικές γνώσεις και κυρίως διαφορετική οπτική γωνία. Με αυτό τον τρόπο, θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα και θα μειώσεις τα διαστρεβλωμένα και ευαίσθητα συναισθήματα.
Ερωτικά: Φροντίζεις μέσω ενός φίλου που του έχεις εμπιστοσύνη να μεταφέρεις τις σκέψεις σου ή τα συναισθήματά σου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολα για σένα τα πράγματα και κυρίως αν σε ενδιαφέρει ο Ζυγός ή ο Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιστέκεσαι απέναντι σε πιθανές φουσκωμένες αμοιβές που μπορεί να σου ζητήσει ένα άτομο. Μπορεί να έχει αναλάβει είτε να φτιάξει ένα επαγγελματικό σου ακίνητο ή μια δουλειά την οποία μοιράζεσαι με άλλο άτομο, αλλά δεν την ξέρουν και πολλοί γιατί την κάνεις «κάτω από το τραπέζι».

 

astrology.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *