Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα!

Κριός

Ορθόδρομος Δίας από τις 8 σημαίνει ότι βρίσκεις μια άκρη με την ερωτική σου ζωή, ότι αποκτάει πάλι ενδιαφέρον, ότι πιθανώς έρχεσαι κοντά με έναν άνθρωπο που σου δημιουργεί δυνατά συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες κρύβουν ερωτισμό, ότι τον συναντάς παντού, όπου κι αν βρίσκεσαι σχεδόν, και πιθανώς με ό, τι κι αν καταπιάνεσαι. Εκτός από αυτό, οι δημιουργικές σου τάσεις και η ανάγκη σου για να “φτιάξεις” κάτι σε κινητοποιούν. Πράγματι, ήρθε η ώρα να βγεις από το σκοτάδι και να αρχίσεις να ζεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ταύρος

Έπειτα από ένα ταρακούνημα που μπορεί να ένιωσες με την έκλειψη της περασμένης εβδομάδας, έρχεται η ηρεμία και η επιβράβευση – ανταμοιβή για την υπομονή σου. Η Αφροδίτη ναι μεν θα αφήσει το ζώδιό σου, αλλά θα περάσει σε έναν πολύ σημαντικό οίκο για εσένα, τον δεύτερο, από όπου θα ευνοεί τις υλικές σου κτήσεις και τα οικονομικά σου. Αυτά μπορούν να μπουν και σε μια σειρά, αρκεί να έχεις και έναν στοιχειώδη προγραμματισμό. Σημαντικό επίσης το ότι αυτές τις μέρες θα νιώσεις μια συναισθηματική ισορροπία, η οποία ίσως προκύπτει από τις στενές προσωπικές σου σχέσεις ή από την επαφή σου με οικογενειακά πρόσωπα. Επειδή κάθε τι που έχει σχέση με την οικογένεια και το σπίτι μπορεί να πάει καλά, αν θέλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που υπάγονται σε αυτούς τους τομείς (όπως μια μετακόμιση, π.χ.) ο δρόμος μπροστά σου φαίνεται ανοιχτός.

Δίδυμοι

Έκανες ή κάνεις τις σωστές κινήσεις για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου, αλλάζει η ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να αλλάζει και η άποψη για τον εαυτό σου και να οδηγείσαι σε ακόμη περισσότερες θετικές αλλαγές. Τελικά, όπως μπαίνουμε σε φαύλους κύκλους, έτσι, αν γίνει η αρχή, μπορούμε να μπούμε και σε θετικούς κύκλους. Παρεμπιπτόντως, η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 11 στο ζώδιό σου και θα βελτιωθεί η εμφάνισή σου, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι περισσότερο αρμονικές και για κάποιον λόγο θα νιώθεις πολύ περισσότερο ότι ανήκεις και ότι είσαι αποδεκτός. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της Αφροδίτης, αλλά και προϊόν δικής σου δουλειάς με τον εαυτό σου και πιθανώς εμποδίων που συνάντησες τα τελευταία χρόνια και ξεπέρασες ή ξεπερνάς. Έχει έρθει η ώρα της συγκομιδής.

Καρκίνος

Τα σημαντικότερα νέα είναι ότι μπορείς να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Και ο Δίας θα γυρίσει ορθόδρομος στα οικονομικά σου, που σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει τη δουλειά του πιο άνετα, και θα σχηματίσει μια πολύ θετική όψη με τον Ερμή. Επίσης σημαντικό είναι ότι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί με τη νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11. Μπορεί να έχεις περισσότερο όρεξη για ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, και αυτό να σε κλείνει μερικές φορές. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις μια ισορροπία στον τομέα κλείνομαι σπίτι – κυκλοφορώ και συνυπάρχω με άλλους ανθρώπους, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά και αναζωογονητικά.

Λέων

Δεν είναι ότι ο Δίας σταμάτησε να προσφέρει θετικότητα, όσο ήταν ανάδρομος. Η παρουσία του όμως ήταν πιο διακριτική, ενώ ασχολήθηκε κυρίως με θέματα εσωτερικά. Από τις 8 είναι πάλι ορθόδρομος και επανέρχεται η αισιοδοξία σου, ίσως προκύπτει και ένα ταξίδι ή μια επιτυχία νομική ή εκπαιδευτική. Και ενώ συνήθως μιλάμε για διαχείριση θυμού, μερικές φορές εσύ πρέπει να ασχοληθείς με τη διαχείριση αγάπης. Το άγχος που σου προκαλεί αυτό το συναίσθημα, μερικές φορές δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Και ίσως γίνεσαι λίγο παρεμβατικός, προκειμένου να νιώσεις περισσότερο ασφαλής, ότι ο άλλος είναι “καλά”, όπως το κρίνεις εσύ αυτό. Εκεί είναι που θέλει λίγη διαχείριση το θέμα. Πώς να αγαπάς, και ταυτόχρονα να είσαι ήρεμος-η. Και κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, η Αφροδίτη από τις 11 σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο, σε βγάζει έξω και φέρνει πολύ κόσμο κοντά σου.

Παρθένος

Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία καλό θα ήταν να τα δώσεις όλα στον επαγγελματικό τομέα. Όταν πρόκειται να έρθουν ευκαιρίες, αυτές δεν πρέπει να σε βρουν απροετοίμαστο, το αντίθετο, πρέπει να δουλέψεις για να τις υποδεχτείς, και φυσικά να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Σημαντικό επίσης να μην βιαστείς να αποδεχτείς ή να απορρίψεις κάποια από αυτές, κυρίως το δεύτερο, καθότι είναι γνωστή η επιτυχία σου στο να βρίσκεις αρνητικά, ακόμη και εκεί που είναι καλά κρυμμένα. Η διαίσθησή σου, πάντως, αυτή την εβδομάδα είναι αξεπέραστη και μάλλον αξίζει να την αφήσεις να σε κατευθύνει.

Υ.Γ. Ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος, η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά.

Διαβάστε τα επόμενα ζώδια στη δεύτερη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *