Τα ζώδια για Δευτέρα 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονο προβληματισμό για τα οικονομικά σας και η ένταση που κουβαλάτε είναι χαρακτηριστική. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις προσπάθειες σας, οπότε αν ξεκινάτε ένα καινούριο εγχείρημα, ή μια νέα συνεργασία, οι προοπτικές για να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι πολλές. Ιδιαίτερη προσοχή με τα χρήματά σας.   Η κτητικότητα σας προκαλεί ασφυξία στο ταίρι σας, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από κοντά σας. Δουλέψτε λίγο με τον εαυτό σας μιας και οι ανασφάλειες σας στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, όμως η ένταση που σας προκαλεί ο Άρης μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις σας και να χαθεί μια πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία για να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας. Μην παρασύρεστε από την αισθηματική κατάσταση της στιγμής.   Η συμβουλή σας σε ένα νεότερο άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του και θα κριθούν πολλά από τον τρόπο που θα του μιλήσετε. Ιδανική στιγμή για να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ήλιος και Ερμής διανύουν τον τομέα της καριέρας και των επιχειρήσεων και καθώς σχηματίζουν θετικές όψεις με τη Σελήνη, η μέρα προβλέπεται πολύ θετική για τα επαγγελματικά σας. Μια ευχάριστη είδηση από άτομο του γυναικείου φύλου φέρνει ευχάριστες ανατροπές στον οικονομικό τομέα και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας με άνεση.   Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην οικογένεια και είναι κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε το σπίτι, τη διατροφή σας καθώς και για να αφιερώσετε χρόνο στην από κοινού ψυχαγωγία σας μέσα από δραστηριότητες που ακονίζουν το μυαλό.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *