Τα πάντα για τον Don Diablo που μαζί με τις Nervo θα μας κάνουν να χορεύουμε όλη νύχτα!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο Gazi Music Hall από την GLOBE και το MAD RADIO 106.2 στα πλαίσια ενός ακόμα Mad Radio Nights!


 

Οι Nervo, οι διασημότερες θηλυκές παρουσίες στην EDM σκηνή, μαζί με τον δαιμόνιο Ολλανδό παραγωγό της Future House, DON DIABLO, έχουν σκοπό να μας κάνουν να ..ξεθεωθούμε στον χωρό την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου!

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο viva.gr!

Nervo (3)

 

Ποιος όμως είναι ο Don Diablo;

Ο 35χρονος Ντον Πέπαϊν Σχίπερ όπως είναι το κανονικό του όνομα, είναι Ολλανδός DJ και παραγωγός electronic dance μουσικής, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ των μουσικών κομματιών που παράγει, καθώς και για το γεγονός ότι κάνει, ο ίδιος, τα φωνητικά στα περισσότερα εξ αυτών.

26th-june-2015-don-diablo-ministry-of-sound-club-main-banner

Άρχισε την ενασχόληση με την μουσική σε νεαρή ηλικία, υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία στην ηλικία των 15 ετών.

Στα τέλη του 2005, ο Don Diablo ίδρυσε την δική του δισκογραφική εταιρία και εταιρία διοργάνωσης ζωντανών εμφανίσεών του, την Sellout Sessions, καταφέρνοντας, έτσι, να γίνει ακόμη πιο γνωστός στη χώρα καταγωγής του, την Ολλανδία.

 

Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν με τα (underground) hits του “Blow”, “Who’s Your Daddy”, “Pain Is Temporary, Pride Is Forever”, “Hooligans” και “Animale”. Το “Blow” ήταν το πρώτο του single που γνώρισε επιτυχία στην παγκόσμια νυχτερινή ζωή, έχοντας άδεια κυκλοφορίας σε συνολικά δέκα χώρες.

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *