Τα νέα teasers και η αφίσα του Star Wars είναι εδώ

Ενόψει της αποψινής προβολής του τελευταίου τρέιλερ για το «Πόλεμος των άστρων: Η Δύναμη ξυπνά», ο επίσημο λογαριασμός της ταινίας στο Twitter κυκλοφόρησε δύο teasers.


 

Οι Αμερικανοί είναι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ, ειδικά στα γυαλιστερά προϊόντα του Χόλιγουντ. Μία διαδεδομένη πρακτική των παραγωγών (όπως είδαμε σε περιπτώσεις ταινιών όπως οι “Avengers” και το «Χόμπιτ») είναι δίνουν κατά καιρούς με το σταγονόμετρο οπτικοακουστικό υλικό στους θαυμαστές, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους αρκετούς μήνες πριν από την προβολή μίας ταινίας, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες, αρκετή κουβέντα γύρω από την ταινία και ως εκ τούτου δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο κοινό.

092837

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της συμπεριφοράς είναι τα teaser-trailers, τα οποία ουσιαστικά συνιστούν τρέιλερ των… τρέιλερ της ταινίας και έχουν διάρκεια -σωστά μαντέψατε- ελάχιστων δευτερολέπτων. Χθες η επίσημη σελίδα του «Πολέμου των Άστρων» στο Twitter διέθεσε δύο από αυτά, ενόψει του τελευταίου τρέιλερ της ταινίας που θα προβληθεί κάποια στιγμή απόψε, Δευτέρα. Μάλιστα, στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την προβολή του τρέιλερ θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων της ταινίας, η οποία υπενθυμίζουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μήνες, στις 14 Δεκεμβρίου (17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα).

 

δείτε τα teaser στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *