Τα μεγαλύτερα sites και έντυπα παγκοσμίως αποθεώνουν την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Guardian, New York Times, Reuters, India Today υποκλίνονται στην drive-in συναυλία της!

Η πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Ιουνίου, με πρωταγωνίστρια μία από τις μεγαλύτερες λαικές φωνές αυτή τη στιγμή στην χώρα μας, την Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ξεπερνώντας τις 7.000 αιτήσεις, η συγκεκριμένη συναυλία φιλοξένησε εκατοντάδες αυτοκίνητα από θαυμαστές που θέλησαν να απολαύσουν την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, έχοντας το καθένα τη δική του θέση για λόγους αυτοπροστασίας.

Ως πρώτη στο είδος της, η συναυλία έμελλε να κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Εκτός, όμως από τα ελληνικά μέσα, το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις New York Times, Guardian, Reuters, India Today, MSN times of India κλπ.

Αν και η διάρκεια του event ήταν μονάχα 2 ώρες, από ότι φαίνεται ήταν αρκετές για να γίνουν το πρώτο θέμα σε παγκόσμια sites και έντυπα.

H Νατάσα Θεοδωρίδου, συγκινημένη από την απήχηση που γνώρισε το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός, σε δήλωση που έκανε επί-σκηνής είπε τα εξής: «Αυτό είναι ένα παράδειγμα ότι τίποτα δεν σταματάει, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, με υπομονή και αισιοδοξία!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *