«ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ»: O νέος ραδιοφωνικός προορισμός, που θα ταράξει τα πρωινά μας

Καθημερινά στο MAD Radio 106,02

Το MAD Radio 106,2, η νούμερο #1 επιλογή σου, παρουσιάζει στο καθημερινό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα το νέο πρωινό show «ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ». Αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως το μεγαλύτερο θέρετρο της Φθιώτιδας, αποτελεί από σήμερα την πιο διασκεδαστική ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή της Αθήνας.

Καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 10:00, ο άρτι αφιχθείς στο ραδιόφωνο του MAD Radio 106,2, video creator & youtuber Αλέξης Μαρκάζος, μαζί με την Κυριακή Δρίβα και τον Νίκο Μάντζο, ήδη μέλη της οικογένειας του MAD, μας συστήνονται ως τα «ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ», με μοναδική τους πρόθεση να ταράξουν ποικιλοτρόπως τα πρωινά μας.

Με αυθορμητισμό, χιούμορ και την πιο fun διάθεση, οι τρεις τους θα σχολιάζουν καθημερινά την επικαιρότητα, lifestyle νέα και trends, έρευνες και θέματα που απασχολούν το κοινό, και φυσικά τη μουσική. Παράλληλα, στην εκπομπή θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις καλεσμένων, ενώ οι τρεις τους θα αλληλεπιδρούν με τους ακροατές μέσα από παιχνίδια, διαγωνισμούς και τα Social Media του MAD.

Πλέον, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε 180 χλμ. από την Αθήνα για να φτάσετε στα Καμένα Βούρλα. Έρχονται εκείνα κοντά σας καθημερινά, μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του MAD Radio 106,2. Συντονιστείτε κάθε πρωί στις 07:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *