Τα απίστευτα gadgets που θα αγοράζουμε σε λίγα χρόνια

Το ψυγείο που του ανοίγεις την πόρτα από χιλιόμετρα μακριά, τα παπούτσια που δένουν μόνα τους τα κορδόνια, η τηλεόραση που τυλίγεται, το λέιζερ που βγάζει μαλλιά και άλλα «απίστευτα, κι όμως αληθινά»…


 

Μία γεύση από το κοντινό μέλλον πήραν όσοι βρέθηκαν φέτος στο «Consumer Electronics Show» στο Λας Βέγκας, μία έκθεση που παρουσιάζει τα καλύτερα gadgets. Ιδού τι θα τρέχουμε να αγοράζουμε σε λίγο καιρό:

 

Το έξυπνο ψυγείο

Πολλές φορές ενώ βρισκόμαστε στο σούπερ μάρκετ αναρωτιόμαστε: «Τι μου λείπει; Να πάρω καρότα ή έχω;». Για όσους δεν τα πάνε καλά με λίστες, η Samsung έχει τη λύση. Το ψυγείο «Family Hub» σου επιτρέπει να το ανοίξεις ακόμα κι αν είσαι χιλιόμετρα μακριά! Το ψυγείο που βγαίνει στην αγορά αυτή την άνοιξη μέσω ενός app σου επιτρέπει να κοιτάξεις το περιεχόμενό του από μακριά και έχει οθόνη που συνδέεται με τηλεόραση Samsung και προβάλλει ό,τι θες!

Η στολή που σε γερνάει

Οι ερευνητές στο Genworth έφτιαξαν μία στολή η οποία σε γερνάει μέσα σε λίγα λεπτά κατά 50 χρόνια. Πώς γίνεται αυτό; Οποιος τη φοράει νιώθει συμπτώματα ασθενειών όπως η αρθρίτιδα ή το γλαύκωμα. Επιπλέον, σου περιορίζει την ακοή και την όραση, σε κάνει πιο βραδυκίνητο, γενικώς σου δίνει μία αίσθηση του πώς θα είσαι γέρος. Μόλις τη βγάλεις, βλέπεις με άλλο μάτι τη ζωή σου… Η στολή δημιουργήθηκε ώστε νοσοκόμοι, συγγενείς, επιστήμονες να νιώθουν πραγματικά πώς είναι να υποφέρεις από κάτι, ώστε να βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Επιβατηγό drone

Κινεζική εταιρία κατασκεύασε το πρώτο drone που έχει θέση για έναν επιβάτη. Μοιάζει με μικρό ελικόπτερο, όμως έχει τέσσερις προπέλες που γυρνούν παράλληλα με το έδαφος, όπως τα «γνωστά» μας drones. Μπορεί να φορτιστεί πλήρως μέσα σε δύο ώρες, να μεταφέρει μέχρι 100 κιλά και να πετάει για 23 λεπτά στο επίπεδο της θάλασσας. Η καμπίνα του χωρά έναν άνθρωπο και ένα μικρό σακίδιο και διαθέτει air condition και φως υπό το οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει. Οι προπέλες του διπλώνουν και έχει σχεδιαστεί για να χωράει σε μια κανονική θέση πάρκινγκ.

Τα «έξυπνα» παπούτσια

To Smartshoe της γαλλικής εταιρείας Digitsole είναι το πρώτο «έξυπνο» παπούτσι.
Μετράει θερμίδες, αποστάσεις και χαλαρώνει ή σφίγγει τα κορδόνια του μέσω ενός κουμπιού!
Θα βγουν στην αγορά μέσα στο 2016 και θα κοστίζουν 416 ευρώ.

 

δείτε τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *