Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα Instagram μοντέλα στον κόσμο!

ακριβοπληρωμένα Instagram μοντέλα

3. Wendy Nguyen

A post shared by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

A post shared by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Από φοιτήτρια Ψυχολογίας σε διάσημη fashion blogger στο Twitter, Facebook, YouTube και φυσικά Instagram. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1,1 εκατομμύρια followers και, μπορεί να μην γνωστός ο μισθός της, υπολογισμοί των “ειδικών” όμως λένε ότι βγάζει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο το χρόνο. Δεν είναι και λίγα..

4. Bryanboy

A post shared by Bryanboy (@bryanboycom) on

A post shared by Bryanboy (@bryanboycom) on

Να και ο πρώτος άνδρας της λίστας! Ο Bryanboy ξεκίνησε τον λογαριασμό του με φωτογραφίες από ταξίδια αλλά έπειτα επικεντρώθηκε πιο πολύ στη μόδα. Τα χιουμοριστικά post του μαζεύουν χιλιάδες likes και έχει πολλούς διάσημους φίλους, πράγμα που τον κάνει σίγουρα ένα ακριβοπληρωμένο Instagram λογαριασμό!

5. Aimee Song

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Η Aimee ασχολείται με το interior designer και έχει ένα blog και Instagram προφίλ με πάνω από 4,7 εκατομμύρια followers οπότε σίγουρα δεν χρειάζεται δεύτερη δουλειά.

6. Antoinette Kulas

Με ένα προφίλ που ξεκίνησε ως ένα απλό προσωπικό προφίλ για πλάκα, η Antoinette είναι πλέον μια από της πιο διάσημες bloggers στην Αυστραλία. Η Antoinette έχει πάνω από 1,1 εκατομμύρια followers και συνεργάζεται με πολλά μεγάλα fashion brands. Μάλιστα θα ξεκινήσει και το δικό της brand! (και ναι στις παραπάνω φωτογραφίες είναι στην Ελλάδα!)

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *