Οι SuperM αποκαλύπτουν ποιος είναι ο “πλακατζής” του συγκροτήματος

SuperM ο πλακατζής τους συγκροτήματος

Πόσα (δεν) ξέρατε για τους: Baekhyun, Taemin, Kai, Taeyong, Ten, Lucas, Mark;


Τον Αύγουστο, κυκλοφόρησαν το instrumental I CAN’T STAND THE RAIN και ετοιμάζουν το πρώτο τους album, που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στις 4 Οκτωβρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους, στο Billbοard, το νέο συγκρότημα της K-pop, SuperM, τραγούδησε το HOW WELL DO YOU KNOW YOUR BANDMATES.

Δεν έμειναν μόνο στο τραγούδι. Τα μέλη του συγκροτήματος αποκάλυψαν ποιος κάνει τις καλύτερες γκριμάτσες και ποιος είναι ο πλακατζής της παρέας.

Οι ερωτήσεις ξεκίνησαν με το ποιος έχει το καλύτερο χτένισμα. Ο Mark διάλεξε τον Ten λέγοντας: “Μου αρέσει το κούρεμά του αυτή τη στιγμή… σαν να ζηλεύω. Θέλω να κάνω τα μαλλιά μου έτσι, αλλά δεν μπορώ”.

Ο Taemim πάντως διάλεξε για το καλύτερο χτένισμα, τον εαυτό του λέγοντας: “Μου αρέσουν τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα. Ίσως οι στιλίστες κρατήσουν τη δουλειά τους, αν διαλέξω τον εαυτό μου.”

Ο Kai πάντως διάλεξε τον Mark γιατί έχει φυσικά σγουρά μαλλιά.

Όταν ρωτήθηκαν, ποιο μέλος κάνει τις καλύτερες και πιο τρελές γκριμάτσες, ο Baekhyun διάλεξε τον Kai και ο Taeyong, τον Taemin λέγοντας πως όταν είναι στη σκήνη, ο Taemin είναι χαρισματικός, σέξι και σαγηνευτικός.

Πάντως στην ερώτηση ποιος είναι ο πλακατζής της παρέας, όλοι συμφώνησαν πως αυτός είναι ο Baekhyun, ο οποίος είπε:

“Είμαι πάντα αυτός που θα κρατήσει την ψυχή της ομάδας. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο αλλά ακόμα και μια χειρονομία θα τους κάνει να γελάσουν.”

O Taemin συμπλήρωσε, πως στις φωτογραφήσεις, ενώ όλοι κοιτάνε να βγούνε σωστά και ωραίοι στο φακό, ο Baekhyun κάνει τους πάντες να λύνονται τα γέλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *