Στο opening της London Boutique της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου!

Ένα ταξίδι στη Λάρισα με την περιοδεία Κάψε το Σενάριο ήταν αρκετό για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να γυρίσει στην Αθήνα με μια επιχειρηματική σκέψη.

Στη θεσσαλική πόλη επισκέφθηκε την boutique London όπου αγόρασε αρκετά ρούχα, τα οποία και λάτρεψε. Επιστρέφοντας, μοιράστηκε ρούχα και σκέψεις με την αδελφή της μέχρι που το πήραν απόφαση: να συνεργαστούν με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού (Βασίλη Τασιόπουλο και Άννα Παπαπέτρου) στην Λάρισα και να δημιουργήσουν ένα ίδιο, και εδώ, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στην περιοχή των κοριτσιών, το Χαλάνδρι. Έτσι, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της London Boutique.

Το μαγαζί είναι γεμάτο υπέροχα ρούχα αλλά και όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να ντυθεί νεανικά, αλλά με μια αίσθηση βρετανικής πολυτέλειας: παπούτσια, κοσμήματα, τσάντες, αξεσουάρ. Στο porch είχε στηθεί ένα ολόκληρο πάρτι: dj έπαιζε εξαιρετικές μουσικές, το The Sweet Spot είχε επιμεληθεί τον μπουφέ στα χρώματα της Αγγλίας, λευκό, κόκκινο, μπλε και όλοι οι καλεσμένοι ήταν ανάμεσα σε αγορές και συζητήσεις με φίλους. H Ιωάννα και η Δήμητρα, ντυμένες εντυπωσιακά, ήταν άψογες οικοδέσποινες! Και ασφαλώς ήταν και ο Πάνος Βλάχος, αλλά και πολλοί ηθοποιοί – φίλοι των παιδιών! Αν και τα εγκαίνια έγιναν μόλις χθες, το μαγαζί έχει λίγες εβδομάδες λειτουργίας και ήδη έχει καταφέρει να γίνει όχι μόνο talk of Halandri αλλά και talk of Athens.

Πηγή.

DSCN1310_opt

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την αδελφή της (και συνέταιρό της) Δήμητρα και τους γονείς τους, Στέργιο και Γιώτα Τριανταφυλλίδου

DSCN1305_opt

Η Νάντια Κοντογεώργη

DSCN1309_opt

Η Ιωάννα με την συμπρωταγωνίστρια της στην Μουρμούρα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

DSCN1317_opt

Η Ευγενία Δημητροπούλου

DSCN1319_opt

Η Ιωάννα με την Μαριτζίνα Καλογνωμά και την Χριστιάνα Μπόχαλη

DSCN1321_opt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *