Στο χειρουργείο ο Johnny Depp μετά από τραυματισμό. Τι συνέβη στον ηθοποιό;

Ο Johnny Depp είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και τους πιο γοητευτικούς άντρες του κόσμου. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο των γυρισμάτων της συνέχειας της θρυλικής ταινίας «Οι πειρατές της Καραιβικής» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2017.

Κι ενώ , όλος ο κόσμος περιμένει με ενθουσιασμό την επιστροφή του Τζακ Σπάρροου, ο ηθοποιός, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, όπως αναφέρει η Daily Mail. Οι υπεύθυνοι παραγωγής της ταινίας, διευκρινίζουν πως το ατύχημα που είχε ο ηθοποιός, δεν συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάποιας «δύσκολης» σκηνής, αλλά όπως διέγνωσαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Αυστραλίας η κατάσταση του χεριού του ήταν σοβαρή κιι έτσι ο ηθοποιός έπρεπε να χειρουργηθεί.

Ο Johnny Depp, επέλεξε λοιπόν, να αποχωριστεί το υπόλοιπο κάστ της ταινίας και να επιστρέψει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες , ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση μικροχειρουργικής. Φυσικά τα γυρίσματα της ταινίας δεν έχουν σταματήσει, με τους παραγωγούς να γυρίζουν τις σκηνές που δεν συμμετέχει ο Depp, ενώ ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στην Αυστραλία το προσεχές διάστημα.

Περαστικά να του ευχηθούμε!

depp-xeri2-425x460 depp-xeri-396x460

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *