Στο αστυνομικό τμήμα η Βανδή! «Δεν αντέχω πια!». Τι συνέβη.

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή!

Η Ελληνίδα σταρ, κατήγγειλε δύο φωτογράφους επειδή την ακολουθούσαν με το μηχανάκι τους! Μάλιστα, η τραγουδίστρια ξέσπασε, λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο να την ακολουθούν!

Μάλλον «μπούχτησε» και η ίδια από τις φωτογραφίες της κάθε εβδομάδα στα περιοδικά και αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της: σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μία», η Δέσποινα πήγε στο αστυνομικό τμήμα σε έξαλλη κατάσταση και υπέδειξε στους αστυνομικούς το μηχανάκι με τους φωτογράφους, τον Άγγελο Λίγκα και τον Γιάννη Ευαγγελίου.

«Η Δέσποινα κάτι είπε στους αστυφύλακες που ήταν έξω από το τμήμα, δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τι γιατί είμασταν σε απόσταση και μας έδειξε. Φώναξαν οι αστυφύλακες, πήγαμε εκεί και η Δέσποινα άρχισε να φωνάζει και να λέει “δεν αντέχω πια! Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, δεν έχω προσωπική ζωή! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, αμάν πια”», συνέχισε ο φωτογράφος, προσθέτοντας ότι το όλο επεισόδιο κράτησε περίπου ένα τέταρτο και η τραγουδίστρια δεν υπέβαλε μήνυση.

Τονίζοντας ότι πρώτη φορά αντέδρασε με αυτό τον τρόπο η Δέσποινα, ο κ. Λίγκας κατέληξε: «έβγαλε το παράπονό της. Ίσως ήταν νευριασμένη με κάτι άλλο, ξέρω εγώ; Δεν ξέρω!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *