Στην 2η θέση του Billboard Hot 100 o Justin Bieber, παρά την προσπάθεια του να νοθεύσει το chart!

Η επίμαχη ανάρτησή του στο Instagram, που αποδείκνυε την απάτη, κατέβηκε λίγη ώρα μετά.

Ο Justin Bieber προσπάθησε αρκετά όλη την εβδομάδα, ώστε να προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο του τραγούδι “Yummy” για να κατακτήσει την κορυφή του Billboard Hot 100. Ο ζήλος του ήταν τόσο μεγάλος μάλιστα, που έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να εξαπατήσει το Αμερικάνικο chart, καλώντας τους θαυμαστές του εκτός Αμερικής, να κατεβάσουν μια εφαρμογή ώστε να φαίνεται ότι κάνουν stream το τραγούδι στις Η.Π.Α.

 Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία ανάρτηση του στο Instagram, η οποία «κατέβηκε» λίγο αργότερα, ο αγαπημένος τραγουδιστής προέτρεπε τους θαυμαστές του να κατεβάσουν ένα VPN, ένα εικονικό δίκτυο, μέσα από το οποίο ο χρήστης μπορεί να αποκρύπτει τη διεύθυνση IP του. Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα στους fans να κάνουν streaming το “Yummy” σε όλες τις πλατφόρμες και να φαίνεται ότι οι ακροάσεις προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τρικ του Justin Bieber δεν πέτυχε απ’ ότι φαίνεται, καθώς την πρωτιά γι’αυτή την εβδομάδα κατέκτησε το τραγούδι “The Box” από τον πρωτοεμφανιζόμενο Roddy Rich, το οποίο ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Οι ζαβολιές τιμωρούνται από το κάρμα, Justin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *