Στέλνει η NASA στο φεγγάρι τους BTS;

Στέλνει η NASA στο φεγγάρι τους BTS;

Αφού κατέκτησαν τον κόσμο, βάζουν πλώρη και για το διάστημα!

Μπορεί πρόσφατα οι BTS να κατέκτησαν την κορυφή του Billboard HOT 100 αλλά σύντομα θα εκτοξευτούν σαν δυναμίτης για να κατακτήσουν και το φεγγάρι!
Η NASA έχει ξεκινήσει ένα νέο project για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από το διαστημικό ταξίδι του Apollo11. Πρόκειται για το #NASAMoonTunes playlist που θα ακούν οι αστροναύτες στο επετειακό και 6ήμερο ταξίδι στο φεγγάρι που έχουν κανονίσει για το 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Σε αυτό το playlist τα τρία πρώτα τραγούδια που προστέθηκαν είναι το «Mikrokosmos», το «Moonchild» και το «134340» των BTS. Οι στίχοι των κομματιών αυτών, το concept αλλά και τα visual εφέ τους ταιριάζουν απόλυτα με το project της NASA. Από τον RM στο «Moonchild» που αναφέρεται στα “παιδιά της σελήνης” που ανθίζουν κάτω από το φως του φεγγαριού μέχρι και τον τίτλο του «134340» που είναι ο σειριακός αριθμός που χαρακτηρίζει τον πλανήτη Πλούτωνα, όλα μιλούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο για το σύμπαν.
Ποια λέτε να είναι τα επόμενα τραγούδια που θα ανακοινωθούν; Φαντάζεστε τους αστροναύτες να κάνουν το #wapchallenge στο φεγγάρι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *