Σταρ στην απεξάρτηση. Δείτε τους διάσημους που πάλεψαν και νίκησαν τους «δαίμονες» τους.

Η υπερβολική δημοσιότητα, ειδικά από νεαρή ηλικία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για ορισμένους σταρ. Ωστόσο με δύναμη ψυχής και καλή θέληση ακόμα και οι πιο άσχημα «μπλεγμένοι» κατάφεραν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Από τον ταλαντούχο Ελτον Τζον μέχρι τον νεαρό Χάρι Πότερ, αλλά και την κόρη του Μπρους Γουίλις που βγήκε πρόσφατα από πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αυτοί είναι οι διάσημοι που πάλεψαν και κατάφεραν να νικήσουν τους δαίμονες τους.

Οπρα Γουίνφρεϊ
Σε μικρή ηλικία είχε ερωτευτεί έναν άντρα ο οποίος την μύησε στο κρακ. Έκανε χρήση και έχει παραδεχτεί ότι έχει γίνει ακόμα και σε εκπομπή της το 1995.

oprah_4

Κριστίν Ντέιβις
Η ντροπαλή Σαρλότ του Sex and the City, στην πραγματική της ζωή είχε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ. Στα 47 της είναι εντελώς καθαρή και δηλώνει εξαρτημένη μόνο από τη σοκολάτα.

davis_1

Ντάνιελ Ράντκλιφ
Εξαλλες φωτογραφίες του σε πολύ άσχημη κατάσταση έκαναν το γύρο του κόσμου ήδη από το 2009, με τον νεαρό Χάρι Πότερ σε μόνιμη κατάσταση μέθης. Πλέον στα 22 του δηλώνει ότι έχει να πιει από το 2010.

daniel_2

Ντριου Μπάριμορ
Ξεκίνησε να πίνει από τα 9 της χρόνια, να καπνίζει στα 10 και να κάνει κοκαΐνη στα 12. Στα 13 μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης, αλλά ακόμα και σήμερα παλεύει με τις ισορροπίες της.

dre

Ελτον Τζον
Ναρκωτικά, αλκοόλ, απόπειρες αυτοκτονίας και διατροφικές διαταραχές, χαρακτήριζαν τη ζωή του πριν το 1990. Πλέον θεωρεί εκείνη την περίοδο της ζωής του ως «χαμένα χρόνια» και κοιτάει χαμογελώντας μπροστά.

elton_0

Κέλι Οσμπορν
Επαιρνε πάνω από 50 χάπια Vicodin την ημέρα, σε ηλικία μόλις 17 χρονών. Η ίδια αποδίδει την εξάρτηση της στο γεγονός ότι η η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο. Πλέον στα 26 της είναι τελείως καθαρή και έχει μία νέα ευκαιρία στη ζωή της.

osbourne

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
Ακόμα και ο Iron Man, έπεσε στην παγίδα των ναρκωτικών. Εχει συλληφθεί αρκετές φορές για κατοχή ναρκωτικών, ωστόσο δηλώνει καθαρός από το 2001.

downey_1

Πηγή

One thought on “Σταρ στην απεξάρτηση. Δείτε τους διάσημους που πάλεψαν και νίκησαν τους «δαίμονες» τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *