Σταμάτης Μαλέλης: “Παραδέχομαι πως έπεσα έξω με την Ελένη Μενεγάκη”

Συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, και μίλησε για κάποια από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη με έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα. Εγώ πίστευα ότι θα έχει τέλος. Έπεσα έξω. Βλέπω ότι συνεχίζει και με πολύ μεγάλη δύναμη. Είναι εξαιρετική. Πραγματικά τη συγχαίρω που τόσα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρεί ένα σταθερό κοινό που την ακολουθεί και, πιστέψτε με, τελευταία έχω αλλάξει τελείως γνώμη για την Ελένη. Χωρίς να την έχω γνωρίσει, την έχω συμπαθήσει. Νομίζω ότι ήμουν αυστηρός απέναντι της. Παραδέχομαι τα λάθη μου. Καλό είναι να απενεχοποιηθούμε από κάποια πράγματα για να κρίνουμε πιο καθαρά.

stamatis malelis

 

Για τον Γιώργο Λιάγκα:

Τον αγαπώ και το ξέρει. Ο Γιώργος σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Mega. Με είχε απασχολήσει και εμένα η σκέψη να τολμήσει μια στροφή στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ήταν πολύ έξυπνο από πλευράς Mega το ότι του πρότειναν το πρωινό. Το συζητήσαμε πολύ και μάλιστα εγώ ανέλαβα να μιλήσω με την ιδιοκτησία του Starγιατί να για να πάει ένας δημοσιογράφος από το Starστο Mega, πρέπει να υπάρχει συναίνεση με το κανάλι. Ο Γιώργος είναι από τα πιο ταλαντούχα άτομα στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί να αναλάβει με επιτυχία τόσο την παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων όσο και μιας εκπομπής στην πρωινή ζώνη. Αν του έλεγες «Αγόρι μου, έλα από του χρόνου να κάνεις εκπομπή έξι με δέκα το πρωί», θα το έκανε εξίσου καλά. Είναι ταλαντούχος. Μπορεί να κάνει πρωινό με τη Φαίη και έπειτα να γίνει σαν τον Γιώργο Παπαδάκη. Το ‘χει.

Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Σταμάτης Μαλέλης δεν δίστασε να δηλώσει πως θα τον ήθελε πίσω στον ΣΚΑΊ:

Δεν είχαμε καμία διαφωνία με τον Νίκο Ευαγγελάτο, σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν πέρυσι. Τον εκτιμώ. Μιλώ ευθέως και το λέω για πρώτη φορά, θα τον ήθελα ξανά στον ΣΚΑΪ. Απλώς ήταν μια ατυχής συγκυρία η παραίτησή του από το σταθμό. Τίποτε άλλο. Μπαίναμε σε περίοδο εκλογών και έπρεπε να δημιουργήσουμε μια εκλογική ζώνη, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν υποχρέωσή μας σύμφωνα με τον νόμο. Σκεφτήκαμε να μειώσουμε την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Δεν το δέχτηκε. Πιστεύω ότι με τον χρόνο λειαίνονται οι αντιθέσεις και κάποια στιγμή θα βρεθούμε να μιλήσουμε. Δε μας χωρίζει κάτι, απεναντίας μοιραζόμαστε μια μεγάλη κοινή ιστορία. Μακάρι να ξαναερχόταν στον ΣΚΑΪ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *