Στα χωρίσματα η Shakira!

Μέσα από το επίσημο site της διάσημης Κολομβιανής star, η Shakira και ο Antonio De La Rua -δικηγόρος και γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής Fernando De La Rua- ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν, έστω για ένα διάστημα.

Εδώ και 11 περίπου χρόνια μαζί, αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον, φροντίζαμε ο ένας τον άλλον και συμπαραστεκόμασταν ο ένας στον άλλον. Ήταν τα πιο υπέροχα χρόνια της ζωής μας, και χάρη σ’αυτήν την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθαμε ο ένας για τον άλλον ήμασταν ιδανικοί σύντροφοι. Παρ’όλ’αυτά από τον Αύγουστο του 2010 πήραμε την κοινή απόφαση να κάνουμε ένα διάλλειμμα. Όλο αυτό το διάστημα συνεχίσαμε όμως να συνεργαζόμαστε, παραμείναμε στενοί φίλοι και μέχρι τώρα κρατήσαμε τις λεπτομέρειες αυτού του χωρισμού για εμάς και μόνο. Θεωρούμε ότι αυτή η περίοδος διάστασης είναι προσωρινή προκειμένου να τα βρούμε με τους εαυτούς μας – εξακολουθούμε όμως να είμαστε συνεργάτες και να συνεχίζουμε μαζί την επαγγελματική μας ζωή. Ο Antonio θα συνεχίσει να επιβλέπει και να κατευθύνει τις επαγγελματικές μου κινήσεις, όπως έκανε πάντα.

Το ζευγάρι προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλες συνεντέυξεις ή να κάνει άλλες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα “διαλλείμματα” σε μία σχέση; Μπορεί κανείς να χωρίσει για λίγο, ή “διάσταση” σημαίνει “χωρισμός”;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *