Οι Spice Girls αρνήθηκαν να εμφανιστούν στη σκηνή με την Adele

Οι Spice Girls αρνήθηκαν να εμφανιστούν στη σκηνή με την Adele

H πρόταση αφορούσε την τελευταία τους εμφάνιση στο Wembley του Λονδίνου, τον Ιούνιο.

View this post on Instagram

Η σύντομη αλλά περιεκτική επανένωση και περιοδεία των @spicegirls, μπορεί να μη συμπεριλάμβανε τη Victoria Beckham, παραλίγο όμως, να περιλαμβάνει την @adele. Για την τελευταία του εμφάνιση, στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, στις 15 Ιουνίου, είχε προταθεί στα "πικάντικα κορίτσια" να κλείσουν τη συναυλία μαζί την τραγουδίστρια του SKYFALL. Η συνεργασία ναυάγησε – με την Adele να παρακολουθεί τελικά τη συναυλία από το κοινό – καθώς οι Spice Girls φοβήθηκαν, πως φωνητικά δεν μπορούσαν να "δέσουν". Η @melaniecmusic επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας, πως η Adele θα ανέβαινε στη σκηνή για να τραγουδήσει με τα κορίτσια το τραγούδι 2 BECOME 1. Παρότι το συγκρότημα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ημερομηνίες για νέα περιοδεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ειδικά για την Νοτιοανατολική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Η επανασύνδεσή τους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη καθώς αφορούσε μόνο το Δουβλίνο και μερικές πόλεις της Βρετανίας. Μιλώντας για την απουσία της Victoria, η Μel C δήλωσε, πως μετά την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, η Κα. Beckham αγχώθηκε και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος το αποδέχτηκαν και σταμάτησαν τις προσπάθειες να τη μεταπείσουν. Πάντως η @victoriabeckham έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί με τα κορίτσια ξανά στη σκηνή, εάν προταθεί στο συγκρότημα εμφάνιση στο Glastonbury. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η σύντομη αλλά περιεκτική επανένωση και περιοδεία των Spice Girls, μπορεί να μη συμπεριλάμβανε τη Victoria Beckham, παραλίγο όμως, να περιλαμβάνει την Adele. Για την τελευταία του εμφάνιση, στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, στις 15 Ιουνίου, είχε προταθεί στα “πικάντικα κορίτσια” να κλείσουν τη συναυλία μαζί την τραγουδίστρια του SKYFALL.

Η συνεργασία ναυάγησε – με την Adele να παρακολουθεί τελικά τη συναυλία από το κοινό – καθώς οι Spice Girls φοβήθηκαν, πως φωνητικά δεν μπορούσαν να “δέσουν”. Η Μel C επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας, πως η Adele θα ανέβαινε στη σκηνή για να τραγουδήσει με τα κορίτσια το τραγούδι 2 BECOME 1.

Παρότι το συγκρότημα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ημερομηνίες για νέα περιοδεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ειδικά για την Νοτιοανατολική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Η επανασύνδεσή τους δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη καθώς αφορούσε μόνο το Δουβλίνο και μερικές πόλεις της Βρετανίας.

Μιλώντας για την απουσία της Victoria, η Μel C δήλωσε, πως μετά την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, η Κα. Beckham αγχώθηκε και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος το αποδέχτηκαν και σταμάτησαν τις προσπάθειες να τη μεταπείσουν.

Πάντως η Victoria έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί με τα κορίτσια ξανά στη σκηνή, εάν προταθεί στο συγκρότημα εμφάνιση στο Glastonbury.

https://www.instagram.com/p/B2wq-z7Jget/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *