Σπάει όλα τα ρεκόρ στην Ελλάδα το «Prayer In C»!

H συνεργασία του alternative – pop συγκροτήματος από την Γαλλία Lilly Wood & The Prick με τον 27 χρονο DJ από την Γερμανία Robin Schulz στο «Prayer in C», γνωρίζει επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Η Βρετανία έγινε αυτή την εβδομάδα η 19η χώρα που ανεβάζει στο Νο1 το τραγούδι ενώ στην Ελλάδα η επιτυχία του έχει πάρει διαστάσεις φαινoμενου αφού σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε κατηγορία!

Για πρώτη φορά ένα τραγούδι μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες κατακτά την πρώτη θέση στο επίσημο international airplay chart. Την εβδομάδα που μας πέρασε μεταδόθηκε 2500 φορές από 92 ραδιοφωνικούς σταθμούς! Επίσης το «Prayer in C» βρίσκεται στο Νο1 σε πωλήσεις στο ελληνικό itunes εδώ και 30 ημέρες (μη συνεχόμενες) ενώ είναι Νο1 στο Ελληνικό Shazam εδώ και 2 μήνες και Νο1 σε κάθε πόλη της χώρας!

O Robin Schulz χωρίς καθυστέρηση παρουσιάζει το πρώτο του album με τίτλο Prayer την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου με καινούργιες συνθέσεις του αλλά και remix σε μεγάλες επιτυχίες της εποχής. Τα remix που δημιούργησε για τα smash hits A Sky Full of Stars,No Rest for the Wicked και Rather Be θα υπάρχουν και αυτά στο album του μαζί με δικές του καινούργιες παραγωγές.

Διαβάστε ακόμα:

Ακόμη μια σέξυ φωτογραφία της δημοσίευσε η Miley Cyrus

Αποκαλυπτική η Jennifer Lopez στη φωτογράφισή της για το περιοδικό Elle

Ακούστε δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια της Adele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *