Σοκαρισμένος ο Τζιμ Κάρεϊ με την αυτοκτονία της συντρόφου του! Λύγισε ο κωμικός

 

Το πτώμα της νεαρής γυναίκας ανακάλυψαν φίλοι της, οι οποίοι επισκέφθηκαν το σπίτι της για να την «τσεκάρουν», καθώς ανησυχούσαν για την μελαγχολική συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό.

cathriona-2

Όπως αποκάλυψε μία πηγή από τον στενό κύκλο της κοπέλας στον ιστότοπο TMZ, ο 53χρονος ηθοποιός και η Γουάιτ είχαν χωρίσει μόλις πέντε μέρες πριν, στις 24 Σεπτεμβρίου. Η ταραχώδης σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2012 αλλά διακόπηκε αρκετές φορές εξαιτίας αλλεπάλληλων χωρισμών και καυγάδων.

Τον περασμένο Μάιο, ο Κάρεϊ και η νεαρή του φίλη αποφάσισαν να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία όμως δυστυχώς δεν ευοδώθηκε.

cathriona-1

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τη μέρα του χωρισμού τους, η Γουάιτ ανάρτησε το εξής μήνυμα στο Twitter: «Κλείνω τον λογαριασμό μου. Ελπίζω η παρουσία μου να φώτισε τη ζωή των πιο αγαπημένων μου προσώπων». Ίσως αυτό το tweet να δείχνει ότι είχε πάρει την απόφαση να τερματίσει τη ζωή της από την πρώτη κιόλας μέρα του χωρισμού.

cathriona-3
Μία μέρα νωρίτερα από την οριστική ρήξη της σχέσης της με τον Κάρει, η νεαρή κοπέλα από την Ιρλανδία είχε αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία με λουλούδια και μερικούς στίχους του ποιητή Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς, καλώντας τις νεράιδες «να την πάρουν μακριά από αυτόν τον πληκτικό κόσμο».

 

via

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *