Σοκάρει η Μελίνα Ασλανίδου!

Συνέντευξη-εξομολόγηση έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει απατηθεί από σύντροφο της, πως έχει δεχτεί βία σε σχέση, πως έχει κάνει botox, και πως έχει περάσει κατάθλιψη.!


 

Μιλώντας για την προδοσία που έχει δεχτεί σε σχέση αλλά και για το πώς την διαχειρίστηκε, λέει:

«Εννοείται έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με τον σύντροφο μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή κι εκείνοι τον δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί».

081015084059_9479

Στη συνέχεια, περιγράφει την στιγμή που ένας άλλος σύντροφος της πήγε να την κακοποιήσει σωματικά:

«Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα “να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου”».

 

Στη συνέχεια, εξομολογείται πως έχει βιώσει κατάθλιψη η οποία την βοήθησε να χάσει… κιλά:

«Δεν έτρωγα, είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου έκανε καλό η κατάθλιψη. Είχα χάσει αρκετά κιλά, ήμουν όπως με ονειρευόμουν θα έλεγα. Πέρα από την πλάκα, η πιο δυνατή εικόνα του μαύρου που έχω στο μυαλό μου είναι πως παρά του ότι είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν βίωσα την κατάθλιψη ολότελα μόνη μου, είχα δίπλα μου μια εξαιρετικά καλή μου φίλη. Πηγαίναμε καθημερινά σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο χωριό μου, μόνες μας, ντυμένες στα μαύρα και διαβάζαμε ποιήματα. Κλαίγαμε».

 

διαβάστε την συγκλονιστική συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *