Σοκ: Έφυγε από τη ζωή η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Χαμός επικράτησε στα δημοσιογραφικά γραφεία σχετικά με την είδηση του θανάτου της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξίας. Όλα τα δημοσιογραφικά sites ανέφεραν ότι η μαγείρισσα έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς και ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε.

Μέσα σε λίγη ώρα, η είδηση διαψεύστηκε και κάποιοι έλεγαν ότι η Αλεξία νοσηλεύεται βαριά στο νοσοκομείο.

Η ίδια η Βέφα Αλεξιάδου δεν έχει απαντήσει στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δέχθηκε, ενώ σε επικοινωνία με υπάλληλο του νεκροτομείου, μας είπε: «Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια σωρό στο όνομα Αλεξία Αλεξιάδου. Το ξέρω πως όλοι αναρωτιέστε και γράφονται διάφορα αλλά εμείς εδώ στο Νεκροτομείο Αθηνών δεν έχουμε τέτοιο όνομα μέχρι αυτή τη στιγμή. Τι να σας πω;».

Λίγα λεπτά αργότερα επικοινωνήσαμε με εργαζόμενο από τα καταστήματα Vefa’ s house ο οποίος μας δήλωσε: «Δυστυχώς η είδηση ισχύει. Επικοινώνησα με την οικογένεια πριν λίγη ώρα».

Τελικά, όπως όλα δείχνουν η είδηση δυστυχώς αληθεύει και η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν η μαγειρική.

Την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίαζε η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, αλλά μετά την απόσυρσή της Βέφας, ακολούθησε solo καριέρα σε περιοδικά μαγειρικής. Τον περασμένο Απρίλιο, είχε θέσει και υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *