Σκοτώνονται Kim Kardashian – Taylor Swift – Kanye West! Kanye West: Εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη

H Kim Kardashian ρίχνει φως στην τηλεφωνική συζήτηση της Taylor Swift και του Kaney West για τους στίχους του τραγουδιού “Famous”.


 

Ο πάντα καυστικός και για πολλούς αντιπαθής Kaney West, συνηθίζει να προκαλεί μέσα από τις επαγγελματικές του κινήσεις και όχι μόνο.

Πρόσφατα είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για τους σεξιστικού περιεχομένου στίχους του τραγουδιού του, “Famous”, και συγκεκριμένα για τον στίχο “I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous,” στον οποίο ισχυρίζεται- σε ελεύθερη μετάφραση- ότι ο ίδιος έκανε τη νεαρή τραγουδίστρια, Taylor Swift,  διάσημη και γι ‘αυτό μπορεί να υπάρξει σεξουαλική σχέση μεταξύ τους.

Μάλιστα, λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ο εκπρόσωπος της Taylor είχε δηλώσει πως ο Kaney δεν είχε ζητήσει τη συγκατάθεσή της για τη χρήση τέτοιων στίχων αλλά την πήρε τηλέφωνο για να δημοσιεύσει το τραγούδι στο Twitter της. Εκείνη φέρεται να μη δέχθηκε, προειδοποίησε τον rapper για τη χρήση των προσβλητικών στίχων ενώ δεν είχε ενημερωθεί ποτέ για τον στίχο “I made that bitch famous”.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως τέτοιου είδους στίχοι είναι ανεπίτρεπτοι, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει η συγκατάθεση του προσώπου στο οποίο αναφέρονται.

kaye-west-taylor-swift-grammys-billbaord-650

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *