Είναι επίσημο: η JLo και η Shakira θα εμφανιστούν στο Super Bowl 2020

Shakira Jennifer Lopez Super Bowl 2020

Πριν από λίγες μέρες η Jennifer Lopez είχε απαντήσει αινιγματικά για το εάν θα ήταν εκείνη που θα εμφανιζόταν στο ημίχρονο του SUPER BOWL 2020. Όλοι είχαμε καταλάβει, πως θα είναι σχεδόν σίγουρα αυτή που θα τραγουδήσει στις 2 Φεβρουαρίου, στο Rock Stadium.

Θα είναι η Jennifer Lopez αυτή που θα ξεσηκώσει το κοινό του Super Bowl το 2020;

Δεν θα είναι μόνη της όμως. Θα μοιραστεί τη σκηνή με την επίσης εκρηκτική Λατίνα, Shakira.

H Jennifer και η Shakira ξεκίνησαν τα tweets και όλοι αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Η Jennifer ανέβασε μια φωτογραφία της Shakira, λέγοντας πως “κι όμως, συμβαίνει”. Το ίδιο έκανε και η Shakira, δηλώνοντας: “Ετοιμαστείτε”.

Ακολούθησε η επιβεβαίωση της είδησης από τον χορηγό του SUPER BOWL 2020 με ένα tweet, που έλεγε: “Καλωσορίζουμε τη JLo και τη Shakira στο ημίχρονο”.

Οι δύο τραγουδίστριες συνέχισαν τα tweets, λέγοντας πόσο χαρούμενες είναι για τη συνεργασία και πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυνατή επιλογή για εκείνη τη βραδιά, προειδοποιώντας πως θα βάλουν “φωτιά” σε όλο τον πλανήτη (προφανώς με την εμφάνισή τους).

https://twitter.com/shakira/status/1177305331908698112

Είχαμε καιρό να δούμε γυναικεία παρουσία στη σκηνή του SUPER BOWL μιας και τελευταία φορά ήταν το 2017, όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στο event. Το 2019 είχαμε δει τον Maroon 5, το 2018 τον Justin Timberlake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *